2777
2789
یعنی تنبلی داشتین ؟چجوری فهمیدین تنبلی رو؟؟

خب. از دوران مجردی پریودی نامنظم داشتم بعدشم مراقبت قبل  بارداری سونو که گرفت فهمیدم تنبلی خیلی زیاد دارم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

خداروشکر عزیزم ...اخه قبلا ی تاپیک زدم ک شما سر چندمین اقدام باردار شدین نود درصد اومدن گفتن او ...

دیگه شانست اولیا خوردن به تورت😂😂

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب. از دوران مجردی پریودی نامنظم داشتم بعدشم مراقبت قبل  بارداری سونو که گرفت فهمیدم تنبلی خیلی ...

منم مثله شمام سونو واژینال رفتم دوبار چیزی نگفتن این دفعه هم ازمایش ذخیره تخمدان نوشته دیگه خستم بخدا 

😐😐والا میگن پی سی او..پیکو کسی نمیگه ک

عزیزم تا دلت بخواد دکتر رفتم همشون گفتن پی‌کو

شما میگی نه🤔🤔

یه ذره هم اینجا بچرخی میبینی اینجا هم همین رو میگن

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
منم مثله شمام سونو واژینال رفتم دوبار چیزی نگفتن این دفعه هم ازمایش ذخیره تخمدان نوشته دیگه خستم بخد ...

من زخیره تخمدانم صفر بود سر اولی دوماه اممول زدم وکلومیفن خوردم خب جواب نداد دکتر برام دوباره اممول نوشت عید ۹۴ تو تعطیلات نتونستم امپول بگیرم سوم  عید فاطمیه بود خیلی ناراحت بودم شوهرم گفت امپول بگیرم گفتم نه می خوام به حضرت فاطمه بگم ازش خواهش کنم شوهرم رفت امپول گرفت ولی تو یخچال موند چون همون ماه باردار شدم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

عزیزم تا دلت بخواد دکتر رفتم همشون گفتن پی‌کو شما میگی نه🤔🤔 یه ذره هم اینجا بچرخی میبینی اینجا ه ...

😁😁😁باشع حله..شما و دکترا بگین پیکو😂

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم
خداروشکر مرسی از راهنماییت 

فدای تو نا امید نباش من با اون شرایط سخت الان دوب باردارم تنبلی در باروری خیلی شایعه انشاالله زودتر باردار بشی 

مرسی عزیزم ایشالا توهم به سلامتی نی نی تو بغل بگیری

فدای شما حسرت نبینی عزیزم