2777
2789
عنوان

نوه‌ی عموم ۴سالشه راه نمیره/کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بردن خیلیی ما خوزستانیم تا تهران بردن میگن صبر کنید خوب میشه

همش پیش یه دکترمیرن

دکتربدون اینکه چکاپش کنه ازنظرمغزی وهمه چیز گفته خوب میشه 

دکترشوعوض کنن خب 

بایدمشخص بشه ازچیه 

؟؟؟؟؟؟؟

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

مشکل مغزی نداره؟ چون هم تکلمش ضعیفه هم راه نمیره

یه دکتر تشخیص داد چونکه جثه‌ی بزرگی داشته از اول ماشالله موقع زایمان طبیعی چند ثانیه اکسیژن به مغزش نرسیده

Im friend with a unicorn under my bed..🦄
همش پیش یه دکترمیرن دکتربدون اینکه چکاپش کنه ازنظرمغزی وهمه چیز گفته خوب میشه  دکترشوعوض کنن ...

چندتا دکتر عوض کردن

حالا من پرسیدم گفتن بیمارستان کودکان امام خمینی خوبه گفتیم ببرنش اونجا

یه دکتر تشخیص داد چونکه جثه‌ی بزرگی داشته از اول ماشالله موقع زایمان طبیعی چند ثانیه اکسیژن به مغزش ...

خب عزیزم احتمال زیاد دلیلش همین باشه 

یه بچه ای بود که بخاطر همین مشکل فلج بود دور از جونش

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
یه دکتر تشخیص داد چونکه جثه‌ی بزرگی داشته از اول ماشالله موقع زایمان طبیعی چند ثانیه اکسیژن به مغزش ...

یه خانمی هست توهمین نی نی سایت ایشونم فک کنم موقع زایمان که طبیعی اکسیژن به بچش نرسیده همچین مشکلاتی واسش پیش اومده

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

خب عزیزم احتمال زیاد دلیلش همین باشه  یه بچه ای بود که بخاطر همین مشکل فلج بود دور از جونش

وای ایشالله یه معجزه اتفاق بیوفته واسه این مدل بچه‌ها😥😥😥