2789
عنوان

بیبی منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 24 پست
سلام. ببخشید می پرم وسط سوالت! منم تو اقدام به سر می برم! اما این ماه دقیقاً بعد از پاک شدنم آنفلوآن ...

من ماهی که پسرم رو باردار شده بودم مریضی سخت گرفته بودم و کلی دارو خورده بودم.میخوای محض احتیاط بزار ماه بعد اقدام کن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ماهی که پسرم رو باردار شده بودم مریضی سخت گرفته بودم و کلی دارو خورده بودم.میخوای محض احتیاط بزار ...

چند وقته منتظرم این ماه اقدام جدی داشته باشیم، اما خب قسمت نبود انگار! بد موقع ویروس لعنتی اومد سراغم! 

شما پسرت چند سالشه؟ منم یه دختر 5 ساله دارم.

چند وقته منتظرم این ماه اقدام جدی داشته باشیم، اما خب قسمت نبود انگار! بد موقع ویروس لعنتی اومد سراغ ...

پسرم شیش سالشه.پیش دبستانیه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
الان چند ماهه اقدام کردی؟ انقد همه می گن بارداری دوم دیرتر اتفاق میفته که من کمی ترسیدم

از مهر ماه اقدام کردم.قبلش خیلی مرتب بودم اصلا عقب نمینداختم ولی از وقتی اقدامم همراه دو روز عقب انداختم

ای بابا.غصه نخور ایشالا ماه بعد 

اخه اینبار خیلی هز ای یو ای میترسم دفعه ای قبل با فکر اینکه اصلا درد نداره رفتم جونم درامد امدم خونه اینبار اون دردا یادم میتد اصلا استرس شدید میگیرم چون میخوام تعیین جنسیت کنم ای یو ای احتمالش بیشتر جواب بگیرم تا طبیعی