2777
2789
عنوان

حسادت 🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 58 پست
به نظر من رابطتو کم کن. وای دق میکنه

بخدا اصلا خونشون نمیرم از عید که رفتم دیگه نرفتم

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
اين اسمش حسادت نيست   حسادت يعنى ادم دوس نداشته باشه كسى به موفقيت برسه يا چيز خوب داشته باشه& ...

اخه قبل اینکه بخره میگه تو داشته باشی من نداشته باشم؟ اونموقع به یکی از دوستان گفتم اومد کامپیوتر و دید گفت تو چیت از دختر من سرتره که تو داشته باشی و دختر من نداشته باشه؟ در صورتی که من وایه دانشگاه لازم داشتم و اون موقع دختر اون دو ساله بود

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اين اسمش حسادت نيست   حسادت يعنى ادم دوس نداشته باشه كسى به موفقيت برسه يا چيز خوب داشته باشه& ...

میدونی چن دفه تو روم گفته خدا شانس بده تو مامانت همیشه بهت کمک می کنه ولی من چی 

یا میگه کار خدا رو ببین شماها زندگی هاتون انقد خوبه داداشام چه زندگی ای واستون ساختن ولی من چی

در صورتی که اصلا هم اینجوری نیست والا من اگه صاب خونه شدم نصفش از فروش زمینم بود و طلاهام

پس محلش نده یه دعوایی چیزی راه بنداز که نیاد

وای هر چی میگی یاد مادرشوهرم میفتم هرچی نمیرفتم اون میومد. هر کاری هم میکردم بیشتر لج میکرد میومد. بعدشم تو حرفاش میگفت نباید به عروس رو داد. خدا صبرت بده

ولی تا مریض نشدی پاتو از خونت ببر

من خدایی دارم مهربان تر از حد تصور🌼🤲
پس محلش نده یه دعوایی چیزی راه بنداز که نیاد وای هر چی میگی یاد مادرشوهرم میفتم هرچی نمیرفتم اون می ...

ای خواهر نمیدونی که ی خصلتی دارن مادر و دختر هرچی میشه میگن خونه مال پسرمونه با خواهر شوهرم سه سال پیش قهر بودم اسباب کشی کردم اومدم خونه ی خودم اومد سر بزنه اومد تو بدونه اینکه بهم نگاه کنه فرداشبش هم شام اومد خونمون قهر هم بودیم😒😐

ای خواهر نمیدونی که ی خصلتی دارن مادر و دختر هرچی میشه میگن خونه مال پسرمونه با خواهر شوهرم سه سال پ ...

وای به قول گوگوش من توام یا تو منی

اوناهم حس مالکیت داشتن چون شوهرم هیچی نمیگفت بی طرف بی طرف. الان که دور شدم همش به شوهرم میگه میخوام بیام یک ماه بمونم. ولی چون خیلی اوضاعمون خرابه خودش جوابشو میده. بهش گفته بود مگه هتله یا یه جور دیگه دست به سرش میکنه. اما خودش میره خونشون  بچه هامم میرن ناهار یا شاممو نمیمونه. شاید اوصاع مالیم خراب خیلی ( برا خونه) حکمتش اینه که خود شوهرم دست بکار شده. و مادر شوهره دیگه نمیاد

وای به قول گوگوش من توام یا تو منی اوناهم حس مالکیت داشتن چون شوهرم هیچی نمیگفت بی طرف بی طرف. الان ...

وای خوشبحالت عوضش واسه ما هر موقع بخوان برن مهمونی اکثرا خونه ما اونم همه باهم میگن خونه شما دلباز تره ی وقتایی شوهرم زنگ میزنه به مامانش میخوایم بیایم خونتون میگه نه ما امشب میایم

وای خوشبحالت عوضش واسه ما هر موقع بخوان برن مهمونی اکثرا خونه ما اونم همه باهم میگن خونه شما دلباز ت ...

وای اسی اعصابم خورد شد شوهرت جواب بده

بهش بگه ما شام نداریم و گوشی و قطع کنه یه چندبار اینکارا رو بکنید خوب میشن

وای اسی اعصابم خورد شد شوهرت جواب بده بهش بگه ما شام نداریم و گوشی و قطع کنه یه چندبار اینکارا رو ب ...

اون که کلا داغونه انقده خجالتیه روش نمیشه بگه منم بخوام حرفی بزنم عصبانی میشه میگه نگو مهمونن زشته 

همش ادم باید گیر یکی باشه

دقیقا

برای شما گزارش بزنیم که خودمون میریم روی هوا

چرا

نی نی یارگفته توی تاپیکش.بهتره شما لینک بدی که خود نی نی یار حذف تاپیک انجام بده

اخه گفتن پاک نمیکنن که 

بهتره شما به نی نی یار۵ بگی 

باشه عزیزم ممنونم