2777
2789
عنوان

پلی کیستیک!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 128 پست
اجیل خام بخور روزی پنج تا پسته یا گردو فرداش بادام بخور همشو تو یه روز نخور الان دیگه خوبه وزنت قدت ...

قدم 160

شکمم اب شده

کلا هی همه میگن خیلی لاغر شدی اعصاب ادمم خورد میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودم دوسین میخورم تو پریودی چیزای گرم زیاد میخورم ینی سعی میکنم چیزای گرم زیاد مصرف کنم

خوب کاری میکنی

ترشیجات نخور

سعی کن تو پریودی حموم نری

شکمت رو ببند تا گرم بمونه

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی

منم تنبلی و کیست داشتم با کلومیفن الان باردارم.

در کنار قرصایی ک مصرف میکردم.هرروز صب عسل و سیاهدونه میخوردم و هرروزم با روغن سیاهدونه رحم و تخمدانامو ماساژ میدادم.سردی هم اصلاااااا نمیخوردم

ماست خیار دوغ خیار و......

رعایت کن انشالا دامنت سبز میشه.🌹و استرس هم بذار کنار ک بدترین چیزه برا ماها ک تنبلی داریم

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
من دوماه میرم باشگاه ولی خیلی وزن کم نکردم

من رژیم گرفتم و پیاده روی

خب یه وقتایی پیاده روی نکردم یه وقتایی غذای پرکالری خوردم ولی همیشه بخاطر نی نی جبران کردم

منم تنبلی و کیست داشتم با کلومیفن الان باردارم. در کنار قرصایی ک مصرف میکردم.هرروز صب عسل و سیاهدون ...

راستش خیلی برای خودم خوش بودم این چند ماه

اما این تاخیر روانم رو بهم ریخته

منم تنبلی و کیست داشتم با کلومیفن الان باردارم. در کنار قرصایی ک مصرف میکردم.هرروز صب عسل و سیاهدون ...

خداروشکر ک نتیجه گرفتی واسه ماهم دعاوکن😘از شانس بد من تا گرمی میخورم صورتم پرجوش میشه گلوم درد میگیره.استرسم ک هرکاری کنی بازم نمیشه نداشت

من دوماه میرم باشگاه ولی خیلی وزن کم نکردم

یکی از اقواممون ماماست به یکی از مریضاش که تنبلی داشت میگفت یه شیش هفت کیلو رو سریع کم کن تا به بدنت شوک وارد شه باردار شی

من موندم اخه چطوری شیش هفت کیلو یه دفعه کم کنم

راستش خیلی برای خودم خوش بودم این چند ماه اما این تاخیر روانم رو بهم ریخته

ن نذار بهم بریزی.من دقیقا ماهی ک مامانم گفت بیخیال باش باردار میشی همون ماه باردار شدم.هرماه بیبی منفی میدیدم 😞حالم بد میشد تا ماه بعد بااااز

انشالا ک باردار میشی خدا بزرگه دوستم🌹😘

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤