2777
2789
عنوان

الان باس عاقایی...

443 بازدید | 47 پست

مرجان و مریلا وبهرنگ پای تی وی نشسته باشن شبکه پویا ببینن عاقاییم هی سرش تو گوشیش باشه هی مدام غر بزنه اه نشد ....چیش بازم نشد ....

من برم پیشش بگم چیکار دار میکنی عاقایی ؟

بعد گوشیشو نشونم بده بگه‌ببین این چوبا رو باس راست و ریس کنیم این ماشینه رو از تو پارک دربیاریم !

من بگم ول کن سر خودتو گرم این چیزای مضخرف نکن بیا عاقا ۳میلیون و سیصدو پنجاه بریز به این حساب ،عاقایی بگه چی ؟واسه چی؟؟؟؟

بگم وا مگه نشنیدی دیشب گفتم واسه خودم و بچه ها به یه مزون سفارش دوخت لباس عید دادم سبز سلطنتی قراره واسمون یجور لباس بدوزه دیشب که گفتم واسه شماهم یه کراوات سبز سفارش دادم

بیا اینم شماره کارتش 

عاقایی با بهت بگه تو دیشب گفتی سبز دوست داری منم گفتم اره کی بهم گفتی میخوای این چیزا رو سفارش بدی ؟؟

من بغض کنم بزنم زیر گریه بگم باشه باشه نخر بزار غمباد بگیرم تا صبح دق کنم بمیرم همش بخاطر۳تومن بعدم شدت گریمو بیشتر کنم 

عاقایی کلافه بهم خیره بشه بگه وای باشه باشه حالا تا صبح میخواد روضه بخونه کو شماره کارتش بده بریزم

فان#  

این مطلب طنزه دوست ندارین کامنت نزارین 

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

چرا  ۳ تا بچه دارین 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یبار گریه میکردم شوهرم گفت بشین تا صبح زر بزن 🙁

منم یه بار گریه کردم گفت استخونیه زرزرو😂😂

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز