2777
2789
عنوان

سنگ کیسه صفرا

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 33 پست
تا وقتی اذیتت نکرده و درد نداره عمل لازم نداره 

درد دارم دیگه باید عمل کنم میترسم 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دارم. تا یکماهه دیگه وقت عمل دارم

شما کجا میخوای عمل کنی 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
اره یدونه. مال شما چند هست؟ خیلی درد داری؟ من قبلا داشتم الان اصلا درد نداره ولی مجبورم برم عمل

من چندتا ریز هستن منم درد دارم بعد غذای چرب باید عمل بشم شما کجا میخای عمل کنی نمیترسی ؟

من چندتا ریز هستن منم درد دارم بعد غذای چرب باید عمل بشم شما کجا میخای عمل کنی نمیترسی ؟

بیمارستان دولتی. چرا ترس که داره. کی میخوای عمل بشی؟ من به دکترم گفتم میخوای عمل باز کنی یا لاپاراسکوپی. گفت نزدیک عملت آزمایش میگیری میگم چطوری عمل بشی

خدایا شکرت🖤
بیمارستان دولتی. چرا ترس که داره. کی میخوای عمل بشی؟ من به دکترم گفتم میخوای عمل باز کنی یا لاپاراسک ...

بچه کوچیکم داری

بیمارستان دولتی. چرا ترس که داره. کی میخوای عمل بشی؟ من به دکترم گفتم میخوای عمل باز کنی یا لاپاراسک ...

شما چندسالتونه قبلا سزارین شدید؟

30 اره. شما چن سالتونه؟ 

من ۳۸ دوبار سزارین شدم اخه شنیدم سزارین بشی دیگه لاپروسکوپی نمیکنن منم ازجراحی باز میترسم 

من ۳۸ دوبار سزارین شدم اخه شنیدم سزارین بشی دیگه لاپروسکوپی نمیکنن منم ازجراحی باز میترسم 

واقعا؟ آخه دکترم میدونه سزارین شدم ولی چیزی نگفت. نترس بابا از سزارین بدتر که نیست. وقت عمل گرفتی؟ کدوم شهری؟ 

خدایا شکرت🖤
واقعا؟ آخه دکترم میدونه سزارین شدم ولی چیزی نگفت. نترس بابا از سزارین بدتر که نیست. وقت عمل گرفتی؟ ک ...

من تهرانم فردا میرم وقت عمل بگیرم بیمارستان میلاد