2777
2789
عنوان

کتاب برای استخدامی معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 26417 بازدید | 39 پست
@یااباصالح۳۱۳     من اینارو میخونم تا حدودی تست هام درسته اما زبان و اقتصاد خردوکلان اصل ...

سلام...ممنونم..چه کتااب های خوبی هست...من ک هر کتابفروشی پرسیدم میگفتن تخصصی برا رشته مدیریت نداریم اصلأ نیست..

من حقیقت از سایت ای استخدام یه کتاب خریدم( بنظرم خیلی کتاب کاملی هست ، هم توضیح و نکته و هم سوالات سالا قبله ،،،) ولی فقط عمومی تخصصی نیست...اینجا اگه میشد واستون میفرستادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@یااباصالح۳۱۳     من اینارو میخونم تا حدودی تست هام درسته اما زبان و اقتصاد خردوکلان اصل ...

ببینید مثلا همین ازمونی ک چندوقت پیش اعلام شد( دستگاه ها اجرایی) رشته ما رو( مدیریت بازرگانی) از من اداره اب میخواست با چندتا شرکت بود

من اداره اب و زدم ..درسای تخصصیش اصلا اقتصاد خردوکلان نداشت..

فقط تئوری ها مدیریت بود و اصول مبانی و...

حتی اصول حسابداری هم مربوط ب رشته مدیریت نیست مال رشته حسابداریه فقط

اقتصاد خرد و کلان بعضی جاها دیدم

من برا عمومیا درسای دبیرستان رو خوندم ادبیات رو 75زده بودم این سری معارفم 80 زدم ک البته برا معارف ه ...

درصداتون خیلی عالیه ..حتما دفعه بعد قبول میشید

پس برا عمومی بنظر شما فقط دروس دبیرستان خوبه با اندیشه و..اینا 

ادبیات و ریاضی چی

درصداتون خیلی عالیه ..حتما دفعه بعد قبول میشید پس برا عمومی بنظر شما فقط دروس دبیرستان خوبه با اندی ...

من ادبیات دبیرستان رو خوندم.از بازار درسنامه ارایه ها رو دانلود کردم و اونا رو هم یاد گرفتم. همچنین دین و زندگی البته برا دین و زندگی کتاب جامع گاج رو خریدم از رو درس نامه خوندم.کتاب اندیشه یک و دو هم خیلی خوبه بخونین راحت میتونین معارف رو جواب بدین.ادبیاتم کلا از قدیم ضعیف بود ولی نگاه کردم تو ازمونای قبل ی سری مباحث مثل کلمات مشتق و علائم نگارشی مثل ویرگول و غیره و کاربردهاش یا قالب های شعری و ی سری دیگه ک هر سال سوال بود رو روش کار کردم. برا ریاضی تو ازمونای پیرا پزشکی پنج تا سوال از امار و احتماله ک من فقط مبحث امار و احتمال رو خوب خوندم ب همه سوالاشم جواب دادم.زبان قواعد رو خوندم خیلی هم بهم کمک کرد.کلا درسای دبیرستان کتابای جامع کنکور رو اگه وقت کنین بخونین موفق میشین تو عمومیا

من ادبیات دبیرستان رو خوندم.از بازار درسنامه ارایه ها رو دانلود کردم و اونا رو هم یاد گرفتم. همچنین ...

ببخشید تو بازار یعنی بزنیم درسنامه ارائه ها بعد دان کنیم؟ فقط واسه ادبیات،،

بقیه رو متوجه شدم.....ممنون...خیلی لطف کردید ...انشالله همیشه موفق باشید

ببخشید تو بازار یعنی بزنیم درسنامه ارائه ها بعد دان کنیم؟ فقط واسه ادبیات،، بقیه رو متوجه شدم.....م ...

تو بازار سرچ کنین تاریخ ادبیات کنکور یا ارایه کنکور. یا فک کنم حتی دین و زندگی کنکور یا درسای دیگم باشه ک ب دردتون بخوره خوندنش.ممنون.انشالله ک شما هم موفق باشین.

ببینید مثلا همین ازمونی ک چندوقت پیش اعلام شد( دستگاه ها اجرایی) رشته ما رو( مدیریت بازرگانی) از من ...

من برا بانک ملی شرکت کردم ک با جهاددانشگاهی بود اولین بارم بود ک آزمون میدادم برابانک هم اقتصادداشت هم اصول من خودم دوتا اصول رو پاس کردم ک جزو دروس رشته مدیریت بود برا اداره برقم دادم کلا متفاوت بود درساش ب نظرمن کتابای پسام نور رو بخون کامل هستند برای تخصصی ی کتابم هست سوالات ارشد مدیریت اونارم بخون ک خیلی خوبه

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
من برا بانک ملی شرکت کردم ک با جهاددانشگاهی بود اولین بارم بود ک آزمون میدادم برابانک هم اقتصادداشت ...

ممنون...آره آزمون بانک یادمه پارسال یا پیرارسال بود...برقم یادمه

ببخشید شما خودتون دانشجو پیام نورید...چه درسی رو بگیرم از پیام نور ؟ اصول یا تئوری یا اقتصاد ؟ 

اسم کامل کتابا پیام نور و میشه بگید که بخرم...

من برا بانک ملی شرکت کردم ک با جهاددانشگاهی بود اولین بارم بود ک آزمون میدادم برابانک هم اقتصادداشت ...

این ک گفتید واسه تخصصی یه کتاب هست سوالات تخصصی ارشد مدیریت 

اسم کتاب و اسم مولف رو میشه بگید ؟

این ک گفتید واسه تخصصی یه کتاب هست سوالات تخصصی ارشد مدیریت  اسم کتاب و اسم مولف رو میشه بگید ...

من اینو ازکتابخونه امانت گرفتم خوب بود شما اگه تهرانی از کتابخونه بگیر اونجا بهتر از شهرستانه کتابهای خوبی دارن

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
ممنون...آره آزمون بانک یادمه پارسال یا پیرارسال بود...برقم یادمه ببخشید شما خودتون دانشجو پیام نوری ...

ب نظرم از کتابخونه بگیرید کتابهارو من پول و ارز و بانکداری دکتر محمد لشکری میخونم 

اقتصاد خرد و کلان محسن نظری

اصول 1عبدالکریم مقدم و علی شفیع زاده

اصول 2یحیی حساس یگانه

برا تئوری مدیریت اگه سوالات ارشد مدرسان شریف باشه خیلی خوبه

ب نظرم از کتابخونه بگیرید کتابهارو من پول و ارز و بانکداری دکتر محمد لشکری میخونم  اقتصاد خرد ...

آها متوجه شدم....اقتصاد نظری رو ک دارمش،، 

کتابا ارشد مدرسان بعضیا رو دارم...

آره کتابخونه خیلی بهتره...من اکثر کتابخونه ها عضوم همونجا میرم درس میخونم .خونه نمیتونم....الان قیمت کتاب ها خیلی بالا رفته.

شما هم اگه خواستید من  یه کتابی از ای استخدام خریدم چندماه قبل پی دی اف هست( بنظرم کتاب خوبیه ،کامل هست) ولی فقط عمومی هست ،، اگه خواستید واستون میفرستمش ....

ممنون ازاینهمه راهنماییتون...

خداخیرتون بده....