2777
2789
عنوان

اشپزی

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 26 پست
میشه هر کدومتون یه غذا رو که درست کردین زیاد تعریف داشته بگین... من فعلا مرغ و چرخ کرده دارم   ...

مثلا مرغ قبلا با یه مقدار ابلیمو ونمک میزارم مزه دارشه وضع زعفرونت خوبه بهش بزن نیست نزن

بعد ۲ ساعت سرخش میکنم دورش میدم یه مقدار برشته شه

۳ پیاز وفلفل دلمه ای حلقه میکنم میچینم تو قابلمه ادویه میزنم بعدش مرغام میچینم روشون حالا یه مقدار رب و اب میریزم روش سس رو مرغا رو میپوشونه

بعد که جوش اومد کمش میکنم

هستی بقیش بگم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مثلا مرغ قبلا با یه مقدار ابلیمو ونمک میزارم مزه دارشه وضع زعفرونت خوبه بهش بزن نیست نزن بعد ۲ ساعت ...

هستم قربونت برم

اگه زحمت نباشه بگو 

زندگی من عشقه شوهر من بسته به کد بانو بودن زنه...

ممنونم ازتون

هر غذایی که می خوای بپزی قبلش بشین سرچ کن چند تا دستور بخون اونی که به نظرت به ذائقه آتون نزدیکه طبق دستور بدون تغییر درست کن دفعه بعد اگر دوست داشتی تو دستور تغییر ایجاد کن

غذا حوصله می خواد مثلا مرغ و گوشت خوب باید سرخ کنی که بوی بد نده کلا وقت بزاری برای غذا پختنت و از ادویه زیاد و درست استفاده کن خوب میشه

هر غذایی که می خوای بپزی قبلش بشین سرچ کن چند تا دستور بخون اونی که به نظرت به ذائقه آتون نزدیکه طبق ...

شما ائویه چی استفاده میکنید 

من ادویه خارم اشتباه استفاده میکنم یعنی فک کنم بعصی وقتا نا لازم استفاده میکنم بد میسه

شما ائویه چی استفاده میکنید  من ادویه خارم اشتباه استفاده میکنم یعنی فک کنم بعصی وقتا نا لازم ...

هر غذایی فرق می کنه 

ولی معمولا زردچوبه و فلفل سیاه به اکثر غذا ها می زنن

برای مرغ دارچین و پاپریکا هم بزن

هستم قربونت برم اگه زحمت نباشه بگو  زندگی من عشقه شوهر من بسته به کد بانو بودن زنه... ممنونم ...

من چندتا الو میشمارم توش میندازم که یادم بمونه موقع برداشتن هسته نرو زیر دندون

ابش که نصف شد نزدیک خوردن من آلوها رو برمیدارم لهش میکنم هسته ها رو جدا و میریزن تو اب مرغ

من فلفلا و پیازا رو در اخر له میکنم که همش خورده بشه چون شوهرم درستش نمیخوره با زرنگی به خوردش میدم