2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نميگم بهش

پس انداز هم يكم دارم كلا همسرم ازم نميپرسه چقد درامد دارم و چيكار ميكنم باهش خرجمم پاي شوهرمه از پولمم اصولا برا خونه خرج نميكنم هميشه همسرم خرج ميكنه اگر جايي گير كنه قرض ميدم بهش و ميگيرم بعدا خوشم نمياد عادت كنه به اينكه كمكش باشم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

یه زن باید همیشه یه گوشه پس انداز داشته باشه هرچن کوچیک

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

⚜🍃⚜🍃⚜🍃⚜
🍃

🍃
زن# شاغل

💌زن بودن با تمام زيباى هايش خيلى سخت است...

خصوصا اگر شاغل باشى و آرزوهاى بزرگ هم براى زندگى ات داشته باشى...!

💌فاصله مرد و زن بودنم "درب" خانه است...
موقع ورود و خروج جنسيتم عوض ميشود...
در بيرون از خانه شبيه مردها ميشوم، مثل آنها نگاه ميكنم و حتى حرف ميزنم!

💌روزها مرد ميشوم و شب ها زن ، چقدر ايفاى اين دو نقش كنار هم سخت است خصوصا كه بخواهی هر دو را به بهترين شكل ايفاى نقش كنى...

صبح ها زودتر از همه بيدار شدن و شب ها ديرتر از همه خوابيدن.... عشق ميخواهد عشق......

به افتخار همه بانوان شاغل كه با عشــ♥️ـــق زندگى ميسازند👏👏👏
🍃

🍃  
⚜🍃⚜🍃⚜🍃⚜

بستگی به شوهر داره.. 

من شوهرم هر چی داره به نام من هست .. منم هرچی حقوق بگیرم باهم تو یه حساب مشترک می ریزیم و برنامه ریزی میکنیم ... 

یه دست صدا نداره .. اینکه با کمک همدیگه خیلی خیلی و زود  پیشرفت کردیم .. البته شوهرت باید آدم باشه 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
بله می پرسه.. خرج خودم تمام با خودمه

پس شوهرت چیکار است؟البته ببخشیدا

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
بله می پرسه.. خرج خودم تمام با خودمه

پس نقش شوهرت تو زندگيت چيه😑

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم