2777
2789
عنوان

زن عموی من!

| مشاهده متن کامل بحث + 11684 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد زن عموم زنگ زد گف شماره شوهرت خاموشه زنگ میزنم 

اونموقع خطشو عوض کرده بود اعتباری گرفته بود 

گفتم واس چی کارش داری گف آره خبر ندادی ک میتونه بیاد ببرتم یا ن 

گفتم گفته وقت نمیکنم 

گف حالا تو شمارشو بده من خودم بش بگم 

مجبور شدم بدم شماره رو

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️

زنگ نزده بود ب شوهرم اما مرتب تو وات و اینستا استوریاشو میدید و لایک میکرد و ...

منم بیخیال بودم 

تا این ک من چن ماهه پیش بچم سقط شد اومد خونمون عیادتم شوهرمم خونه بود 

اصولا زن عموم زن بی حجابی نیس ولی ی چی ازش دیدم ک شاخ درآوردم 

دیدم دقیقا رف روبروی شوهرم نشست جلو مانتوشو باز گذاشششش ب طور خیلی نامحسوسی😨😨😨😨😨

بخدا شاخ آوردم خوووووووودم

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️

بازم ب خودم گفتم لعنت بهت دختر چ فکرای مزخرفی اون زن عموته و فلان ...

تا این ک چن شب بعدش خونه اون یکی عموم دعوت شدیم 

دیدم ای خدا هر جا شوهر من میشینه یا میره روبروش میشینه یا نزدیکش 

مثلا ما با زن عموها و دختر عموها و عمم اینا ی جا جم بودیم اون رف قاطی مردا الکی مثلا کنار شوهرش اما روبروی شوهر من نشست ینی دیگ حررررررررصمو درآورده بود 

بعد زن عموم زنگ زد گف شماره شوهرت خاموشه زنگ میزنم  اونموقع خطشو عوض کرده بود اعتباری گرفته بو ...

ولی خوب ی چیزی اگه چیزی بود انقدر تورو در جریان نمی ذاشت 

دلتو بد نکن رابطتو کم کن

بعد همون شب با شوهرم بحث کردم ک چرا ای اینکارارو میکنع گف من چمیدونم چرا ب من میگی برو ب خودش بگو 

خلاصه حسابی دعوا کردیم تا این ک زن عموم چن روز پیش زنگ زده ب شوهرم ک عصرا ساعت سه منو بیا ببر مغازه 10 شب بیا دنبالم 

میتونی بیای  ؟

شوهرمم گفته ن خانوممو 10 شب تو خونه نمیتونم تنها بذارم و برم بیرون 

حالا همش استوریای عاشقونه یا شکست عشقی میذاره نمیدونم واقعا چکار کنم 

اول اسم شوهر من و عموم هم Mهس نمیدونم توهم زدم یا  ن

مثلا ی استوری واتساپ میذاره مینویسه تقدیم ب M 

خیلی حالم بده نمیدونم چکار کنم...

عزیزم الان برات گزارش میزنم فقط میخوام بگم تو هنوز نفهمیدی زن عموت مشکل داره و میخواد شوهرتو از راه به در کنه؟؟خیلی خوش خیالی شوهرتو محکم بچسب ک زن عموت براش نقشه داره..رک و بی رودربایستی ب زن عموت بگو دیگه پاشو از گلیمش فراتر نزاره اصلا اصلا اجازه نده شوهرت ببرش و بیارش میخواد شوهرتو از راه ب در کنه... متاسفانه زیاد دیدم این چیزارو حواستو خیلی جمع کم

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

كلا ناديده بگيرش اگر جايي ديديش، باهاشون هم رفت و امد نكن اصلا، اينكه فاميل خودته خودت مي توني باهاش نامحسوس ارتباطت رو قطع كني ولي كلا ترسو و ضعيف نباش براي همچين ادم مشكل داري. 

براي تاپيك هاتم گزارش زدم

عزیزم الان برات گزارش میزنم فقط میخوام بگم تو هنوز نفهمیدی زن عموت مشکل داره و میخواد شوهرتو از راه ...

ممنون عزیزم از راهنمایی و گزارشت❤️❤️❤️❤️

زن عموت معلومه داره چراغ سبز نشون میده شوهرت خیلی خوبه ک تاحالا جوابشو نداده و طرفش نرفته ولی اگه پای زن عموتو از زندگیتون قطع نکنی بزودی شوهرتو میکشونه سمت خودش

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞