2777
2789
واس عید میخام ک رسمی باشه.حالا به سارافونشم مردد بودم ک منصرف شدم کلا.احتمالا با دامنی چیزی بپوشم

اگه خیلی کوتاه باشه با دامن اگه یکم بلندتر باشه مثلا تا روی با سن با شلوار راسته یا جین قشنگتره

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
اینهمه پارچه و چین و واچین و زیر و رو برای توی خونه؟ 

عزیزم من ازین عکسایی ک فرستادم فقط راجب شومیزش نظر خاستم ن کل تیپ طرف.هم اینک من تو عید تو خونه وقتی مهمون میاد لباس رسمی میپوشم.مثل شومیز دامن و..این شومیزام ترنده و رو بورسه اکثر بلاگرای خارجی تو تنشون زیاد دیدم بدنش ک کلا سادس و پارچشم ک تترون سادس فقط ی استینش حالت پفی داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه میگی شومیز با سارافون. خوب سارافونش رو هم میخوای بپوشی

اینجا فقط راجب شومیز نظر خاستم.گفتم حالا با سارافون بپوشم چون همیشه تو عید با دامن یا شلوار شومیز میپوشم اکثرا خاستم تنوع بدم امسال مثلا ک اونم منصرف شدم.راجب مدل سارافونایی ک تن این عکساس نظر نخاستم.فقط راجب شومیزش نظر خاهی کردم

چقدر استين پفى به نظر من زشته اون زمان يادمه مامانم ميپوشيد هرچى پف و اِپُل بزرگتر ميشد طرف باكلاس ...

نظرتون محترمه ولی الان استین پفی چندسالیه ترنده و روبورسه همچنان

کلا اشتباه داری میزنی

از چه نظر؟راجب  شومیزایی ک زیر این سارافون ک تترون هستند و واس عید به صورت رسمی میخام باشه تو خونه بپوشم نظر خاستم.ولی گویا اکثرا حرفو اشتباه برداشت کردن و فکر میکنن من کل تیپ این عکسایی ک فرستادمو قراره تو خونه بپوشم

چون استین این سبکی مد نظرمه.شما ب این لباسایی ک زیر این سارافونا پوشیدن چی میگین؟

زیر سارافونی 

😂😂😂😂😂😂😐

خب زیریش شومیزه من کلشو در نظر گرفتم 

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️
زیر سارافونی  😂😂😂😂😂😂😐 خب زیریش شومیزه من کلشو در نظر گرفتم

فک کنم همه دچار این سوتفاهم شدن و فکر کردن من کل سرتاپای این تیپا واس خونه تو عید مد نظرمه.فک کنم بد تاپیک زدم.اکثرا اشتباه منظورمو برداشت کردن😅

اینا زمان ما اسمش مانتو بود والا 😑

بله منم میدونم اینا مانتوان درین حد گیج نیستم.😂من راجب شومیزای زیرش و مخصوصا مدل استیناش بیشتر مد نظرم بود ک نظر بدین ک کدوم خوبه تو عید واس خونه پیش مهمون ب صورت رسمی با دامن یا سارافونی چیزی بپوشم

اولیه دومی ک اصن شومیز نیستن 😂 سومیه ام افتضاحه ولی نسبت ب اون یکیا بهتره

پس اگه شومیز نیستن چین؟من یکی دوبار از مزونای خوب تهران مثل ولوت گالری همچین سبک هایی خرید کردم ک بهش میگفتن شومیز نمیدونم چرا اینجا همه تعجب میکنن ب اسم شومیزی ک گفتم.

پس اگه شومیز نیستن چین؟من یکی دوبار از مزونای خوب تهران مثل ولوت گالری همچین سبک هایی خرید کردم ک به ...

اخه شومیز همون بلوزه مجلسیه .... اینا بیشتر شیبه مانتو ان ...والامنم وارد نیستم تو اینجور چیزا ولی تا جایی ک میدونم اینا شومیز نیس 

Nothing to say ....