2777
2789
عنوان

شیعه ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 59 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا نمیدونم چراسنی ها براین باورند که اونها راه پیامبر رو دارن میرن و شیعه ها کافرن . اینم بگم پدرم ...

سنی ها نمیگن شیعه کافره😐 میگن برادریم

اونها که میگن شیعه کافره تفکراتشون مثه داعشه و تکفیرین

حالا نمیدونم چراسنی ها براین باورند که اونها راه پیامبر رو دارن میرن و شیعه ها کافرن . اینم بگم پدرم ...

الان دلم میخواد خیلی در این رابطه حرف بزنم اما الان و این سایت جای این سخنان نیست

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."

کاری به شرع و دین ندارم!!

ولی این که جدیدا ثابت شده غسل واقعا روی بدن تاثیر میزاره رو هم که دیگه نمیشه رد کرد!!😕

دین رو قبول نداشته باشی

علم هم قبول نداشته باشی

پس بر اساس چه مبنایی میخوای پیش بری!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

من خودم مذهبی نیستم،الکی هم جانماز آب نمیکشم نه افراطی ام نه تفریط

به غسل و نماز و روزه...اینام اعتقاد دارم هرکدومم انجام نمیدم از تنبلیمه و عذاب وجدانش همراهمه

ولی خداییش غسل از واجباته چرا قبول ندارید

تو تاابد بغض میان خنده های منی شک نکن...

اصلا بحث اعتقاد نیس 

من نمیدونم این چه حرفیه که وقتی میخان خودشونو خلاص کنن از نماز و روزه و اینجورچیزا زود به اعتقاد گیر میدن  

طرف نماز نمیخونه میگه به این چیزا نیس ادم باید قلبش پاک باشه 

تازه من یه دوست داشتم برا اینکه همیشه صورتش ارایش داشته باشه و نخاد پاک کنه و همیشه لاک داشت بدون چادر و بلوز شلوار و شال نماز میخوند  اعتقاد هم نداشت ولی نمیدونم این چه مدل نماز خوندن بود؟😐

نمیگنمستقیم  امامتوسل شدن و کربلا رفتن رو شرک میدونن

خب شیعه بره کربلا چه ربطی به شرک داره؟ واسطه کردن یه فرد مومن و پاک بین خودت و خدا کجاش شرکه؟ ما معتقدیم اماما بخاطر مقام بالایی که دارن و پاکن رو باید واسطه کنیم که خدا بخاطر آبروی اونا حاجت ما رو بده

وگرنه همه میدونیم اماما بنده خدا هستن و خدا یکتاست

یا شیعه و حرف پیامبر و ائمه و خدا قبول داری یا نه دیگه مگه میشه بگی نصفش اره نصفش نه😕😒

بعضیا اره اونجاهاییشو که دوست دارن و انجام میدن و جاهاییش که خلاف هواهوسای دنیویشون میشه از انسانیت و مهربانی خداوند مایه میذارن😏

مثل شیطون که گفت هر چی بگی اوکی فقط قسمت سجده به ادمش نه،حال نمیکنم باهاش دیدیم که باوجود6000سال عبادت با تیپا انداختنش بیرون

حالا این دوستانی که شیطان وارانه عمل میکنن و قبح خیلی از گناهها رو هم اینجا ازبین میبرن نمیدونم دلشون به کدوم عملشون خوشه که انقدم محکم حرف میزنن که از اون 6000سال عبادت اون ملعون هم گویا بالاتره!?

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .