2777
2789
عنوان

کودک ۳ ماهم

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 26 پست
نه چون شیر خودتون میخوره موردی نداره،فقط باید مدفوعش شل باشه وموقع دفع خی۰لی۰ اذی۰ت نشه

نمیدونم اذیت میشه یا نه.. اما متوجه میشم داره دفع میکنه چون زور میزنه

خیر دو عالم ببینی اگر دلت برای بچت میسوزه نزار مثل من بدبخت شی....دو روز ک شد با روغن زیتون شکمشو ماشاژ بده میگم ماساژ ن 1 دقیقه ها ده دقیقه ب بالا......ی روز دو روز ماساژ بده.....شیاف ب هیچ وجه نزار اگه بزرگتر شد دسشویی نکرد خاکشیر تو ابجوش 5 قل بخوره 5 دقیقه بعد ابشو بده ترنجبین....شیاف نزار ولی نزارم بیشتر از 3 روز شه.....همین ماساژ ترنجبین با خاکشیر محشره....بچه من دو سالشم نیست تو روخدا برام دعا کن بخدا من حاصل 2 سال بد بختیمو بهت گفتم بچه من الان از بس بد شده خودش نمیتونه باید با دست تخلیش کنم تو روخدا گوش کن ماشاز بده ...شربت انجیر وگلیسرین وبیراکودیل وسنا ب هیچ وجه....ببین 2 روز شد ماساژ بده 3 روز شد هی ماساز بده مقعدشو با وازلین چرب کن ولی مبادا عادتش بدی تو روخدا برای بچه منم دعا کن...من نمیدونستم اینا رو بجمو داغوون کردم

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطره پدی لاکت بده روزی شش قطره , یخچالیه

خودتم سبزیجات پخته زیاد بخور و موادی که روده رو تمیز میکنن

قطره مولتی ویتامین حتما بده قطع نکن

چهاروعده هروعده چهل تا پنجاه سی سی اب قند بعلاوه چهار پنج قطره روغن زیتون فرابکر داخلش بریز بهش بده 

خوب میشه انشالله

دخترم پنج ماهشه منم مشکل تورو داشتم الان شکر خدا هرروز دفع داره

نمیدونم اذیت میشه یا نه.. اما متوجه میشم داره دفع میکنه چون زور میزنه

زور که معذرت میخوام همه میزنیم،منظورم جیغ وگریه بود؟پسرمنم همین بود وهست نگران نباش چون شیر خودتو میخخوره،حالا خواستی اب جوشیده ولرم بده ببین بهتر میشه

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..
چقدش شد خاکشیر بدم؟

ببین الان ک کوچیکه ک همه ب بچشون ترنجبین میدن تو هم بده هم نفخ نمیکنه هم شکمش خوب کار میکنه ترنجبین با ی ذره نبات...خاکشیرم بجوشون ی قاشق چایخوری ابشو خاکشیرشو نمیخواد بدی بده ِِ.....ماساژ دور ناف سرچ کن تو نت بخدا جواب میده سریع ...بخدا امروزم از ی عطاری پرسیدم ک بی ضرر ترین راه برای یبوست بچه چیه گفت ترنجبین خاکشیر فلوس ....فلوس من ندادم دلی تو روخدا دو روز ک شد روزی 2.3 بار ماساژ بده ترنجبین بده نگو بچه خودش کار کنه ته رودش ک گشاد شد دیگه فایده نداره...میشه نثل بچه من بخدا از 6 ماهگیش در گیرم...تو روخدا بر بچه منم دعا کن خوب شه مواظب باش الان راحت راحت با ی ماساژ بچت خوب میشه

این پدی لاکت دکترم میداد من خر نمیدادم😔😔😔😔

نه خیلی خوبه , باکتری مفید روده اس , بازم دیر نشده من دو سه ماه دادم این ماه قطع کردم , دکتر گفت لازم شد بده  اب قند و مولتی ویتامین و روغن و ماساژ  حتما

قطره الان چی میدی

نه خیلی خوبه , باکتری مفید روده اس , بازم دیر نشده من دو سه ماه دادم این ماه قطع کردم , دکتر گفت لاز ...

اب خالی هم نده , اب قند ولرم بده , قند باعث جذب مواد زاید درروده و دفع میشه

نه خیلی خوبه , باکتری مفید روده اس , بازم دیر نشده من دو سه ماه دادم این ماه قطع کردم , دکتر گفت لاز ...

من بچم دو سالشه پودرشو دادم کیدی لاکته بعد ی مدت جواب نداد