2777
2789

بعد چهل روز اول شب به سختی میخوابونیش ولی خوابید دیگه تا صبح میخوابه به به 😄 

پسر من چهل روز تا صبح ساعت پنج فقط گریه میکرد یعنی نابود شده بودم من که قبل بارداری ۷۲ کیلو بودم الان چهار ماهشه پسرم شدم ۶۶ یعنی نابوددددا

پسرم اومدی و شدی همدم بی کسیام شدی همه کسم تموم تنهاییامو با وجودت پر کردی آروم جونم از خدا میخوام همیشه سلامت باشی 💕💖💓

تواین سن بچه باید ۲۰ ساعت بخوابه , اگه نخوابه رشد نمیکنه , شاید شیرت کمه , اگه خودتم نخوابی شیرت کم میشه , شبها موقع خواب بعداز شیر خودت یک پیمانه شیر خشک بده بهش با قطره چکان . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو سال... من الان پسرم یک سال و هشت ماهشه بازم تا صبح دوبار پامیشه . هممون دوران تو رو گذروندیم باید ...

نهههههه دو بار که خوبه خب شیر میخورن این تا صبح هی پامیشه گریه میکنه

ن بابا خوابش کجا بود میزارمش زمین بیدار میشه و گریه کلا همش نق میزنه خواب نداره اصلا

اخی پسرمن که همش خواب 

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."
نهههههه دو بار که خوبه خب شیر میخورن این تا صبح هی پامیشه گریه میکنه

تا دو ماهگی تقریبا همینطوریه عزیزم بیشتر بهش شیر بده . من چون بلد نبودم خیلی بهش شیر نمیدادم یک ساعت به یک ساعت پامیشد تا خوده صبح

براش ننو قدیمی درست کن پسر من تو گهواره نموند تو تختش نموند رو پام میموند که پاهامو از درد نمیتونستم تکون بدم اخرش شوهرم از زنجیرایجای لوستر تناب اویزون کرد از دوتاش بعد با پتو گره زد تو اون خیلی راحت میخوابه 

پسرم اومدی و شدی همدم بی کسیام شدی همه کسم تموم تنهاییامو با وجودت پر کردی آروم جونم از خدا میخوام همیشه سلامت باشی 💕💖💓
اونوقت بیداره، یعنی چیکار میکنه؟

گریه میکنه بغلش که میکنم ساکت میشه شیر میدم میخوابه میزارمش زمین ۲دقیقه نشده بازگریه مسکنه بازمیزارم رو پام زمین میزارم دوباره...از صبح تا شب از شب تا صبح اگرم بخوابه یکی دو ساعت 

گریه میکنه بغلش که میکنم ساکت میشه شیر میدم میخوابه میزارمش زمین ۲دقیقه نشده بازگریه مسکنه بازمیزارم ...

کولیک داره ببرش دکتر قطره میده بهتر میشه

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
گریه میکنه بغلش که میکنم ساکت میشه شیر میدم میخوابه میزارمش زمین ۲دقیقه نشده بازگریه مسکنه بازمیزارم ...

وای خدا، من از همینا میترسم😞

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

برای کولیکم من بهترین دکترای تهران بردم بهترین و گرون ترین داروهارو دادم ولی اصلا تاثیری نداشت اخرش گرمیچر کتابی شیشه ای المانی خریدم بیست تومن اونو بهش دادم و اینکه شکمشو به صورت عقربه های ساعت با روغن بادام تلخ ماساژ دادم و با دستمال گرم بستم خوب شد و اینکه چیزای نفاخ نباید بخوری