2777
2789
عنوان

ضد مرد نباشیم.. بخونین

2233 بازدید | 133 پست

خانوما من یه پست گذاشتم یهو یه خانوم اومد گفت بچه ها بچه ها این مرده یهو پست ترکید همه میگفتن تو مررددییییی اااااااااااااا 

انگار موجود مریخیه بعدشم مگه شما خودتون داداش ندارین یا شوهر ؟ مگه داداش یا شوهرتونو دوس ندارین؟ شما چشاتو باز کن با مردی ازدواج کن دوستت داشته باشه بهت محبت کنه تا فردا باهات بد رفتاری نکنه بعد بیای بگی مردا همشون مثل همن

اگه با مردی ازدواج کنی دوستت داشته باشه اینو نمیگی دیگه 

میگه ما حق کار یا تحصیل نداریم بعد ازدواج ده اخه خانوم محترم مگه مجبوری با کسی ازدواج کنی نزاره بری سرکار بعد بیای گلگی کنی که مردا فلانن چین ؟

اگه خیلی زندگی مهمه برات دوسال نامزد باش میفهمی طرف چکارست اگرم که نه گلگی نکن 

درکل بزارین کنار این جو پسر دختریو زشته 

هعی روزگار

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک👌

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟
با مرد مشکل نداره کسی  درسته جنسیت مهم نیست تو سایت و همه میتونن عضو بشن  ولی چون اینجا س ...

والا بارداریم نیست نود درصد تاپیکا اینه من خوشگلم عکس یخچال اتاق دوس پسر بازیگر این کجاش بارداریه