2777
2789
عنوان

تاپیک درد دل ...

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی,منم مث شما این روزارو گذروندم,شاید بدتر از شما,من و شوهرم دست تنها خودمون همه کارای عروسیمونو کردیم,اخه پدرشوهرم و مادر شوهرم قبل از عروسی یه بحثی بینشون با شوهرم پیش اومد این شد که خودمون همه کارهامونو کردیم,خیلی بده,اصلا از اون روزها خاطره خوشی ندارم,حتی تا حالا یبارهم فیلم عروسیمو درست وحسابی ندیدم

الهی,منم مث شما این روزارو گذروندم,شاید بدتر از شما,من و شوهرم دست تنها خودمون همه کارای عروسیمونو ک ...

ما هم جفتی داریم انجام میدیم .. دعامون کنید🌹

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏
یک دختر شانزده ساله که دوازده سالگی شوهرش دادن و چهارده سالگی خودش فهمید چه غلط بزرگی کرده و طلاق گر ...

بمیرم واسه دلت.. الان در چه حالی؟

سنت خیلی کمه میتونی همه چیو از اول شروع کنی

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن

میخوام اقدام کنم برا بارداری .رژیم جنسیت هم گرفتم .نمیدونم چقدر طول بکشه تا باردار شم چون رژیمم سخته برام و هرینه بردار.ازون ور نمیدونم وقتی باردار شدم نی نیم چیزی که میخوام میشه یا نه.....کاش همه چی اونجور که دوس دارم بشه

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...

امسال کنکور دارم هر روز داره واسم یه مشکل پیش میاد یا یه مرگم میشه برای اولین بار تو عمرم دوتا از درسامو افتادم بقیه هم در حد پاس شدم ولی نمیدونم چرا واسم مهم نیست خیلی از زندگی خستم خیلی