2777
2789
عنوان

الان باس عاقایی...

197 بازدید | 20 پست

بیاد خونه خسته و له بعد ارژنگ و اردلان و انور برن جلو ی در ،عاقاییم همشونو بغل و بوس کنه بعد بیاد تو اشپزخونه 

بگه به به عیال خودم سلام عرض کردیم من پشتمو کنم بهش قابلمه رو هم بزنم دوباره بیاد دستاشو بشوره باز من پشتمو کنم بهش دوباره بیاد این ور از سماور چایی بریزه باز من پشت کنم بهش به هم زدن قابلمه ادامه بدم 

اخر طاقت نیاره بگه نوووووچ چته بابا چرا رو برمیگردونی ماه شب چهارده من!!! 

من بگم اییییش باهات قهرم دیگه !!!

با تعجب بگه واسه چی اخه دعوامون نشده که با حرص بگم نخیر دعوامون نشده !

من بگم عاقایی بیا ببین تو اینستا الان همه عروس و دومادا فیلم فرمالیته دارن میرن تو کوه و جنگل و دریا راه میرن میرقصن دوچرخه سواری میکنن بعد فیلم میگیرن ازشون روشم اهنگ میزارن بیا بیا نیگاه کن منم از همین فیلما میخوام باس بریم بگیریم 

عاقاییی پوووف بکشه بگه بی خیال عیال من بیام فیلم ناموس دیگه رو ببینم بیا عیال بی خیال شو فردا میریم پارک چیتگز جوجه میزنیم برگشتنه هم اهنگ بانوجان گلاب و میزارم فیلم بگیر از تو ماشین و جاده بزار اینستا 

منم خندم بگیره چپ چپکی نیگاش کنم بگم برو برو منو گول نزن عجقم بعدم‌خندم بگیره بینمون صلح بشه !!

فان#  

فرمالیته#  

این مطلب طنزه دوست ندارین کامنت نزارن

@tina_am  

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاد لباس گل گلی و فرق وسط خاتون اینا افتادم😁

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

عاشق اسم بچهاتم😍😂

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

بعد مادر شوهرت بیاد بگه خُبِ خُبِ زنو شوهری خوب خلوت کردن😐😐😐😐😐😐😂😂😂😂😂

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز