2777
2789
عنوان

بیاین آموزش کیک اسفنجی تو قابلمه

6465 بازدید | 17 پست

الان تجربه هامو براتون میذارم  به این شیوه درست کنین مطمئن هستم که عالی میشه.

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 با مردی ازدواج کن که رژتو پاک کنه نه ریملتو...

مواد لازم     مقدار

آرد    2لیوان

شیر     1لیوان سر خالی

تخم مرغ     4یا5تا

روغن مایع     1لیوان سر خالی

شکر.2 لیوان

بکینگ پودر     2قاشق چایخوری

وانیل .1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک

۱- آرد،وانیل، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کو ۳بار الک کنید. شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده و با همزن به خوبی میزنیم تا یکنواخت شوند و باید کرم سفید هم شود. شکر را به ارامی اضافه کنید. حواستون باشد کل شکر را در یک مرحله اضافه نکنید. این مرحله خیلی مهمه کمی از شکر را اضافه کنید هم بزنید سپس بقیه شکر روبه همین منوال اضافه کنید.هر چه قدر بیشتر مخلوط تخم مرغ و شکر را با همزن بزنیم، کیک بهتر پف خواهد کرد و اسفنج ترد تری داریم

۲- روغن را به مواد اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم. شیر را نیز کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم. مخلوط الک شده ی آرد، وانیل و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک مواد را هم میزنیم.

قالب رو چرب میکنیم من تو ماهی تابه تفلونم درست میکنم (فقط کف قالب رو چرب کنید)و آرد پاشی میکنیم رو شعله وسطی میذاریم بادمکش زیرش کم باشه وقتی نیم ساعت گذشت چپش میکنیم یه ربع تا بیست دقیقه برای اون طرفش بسه کیک امادست نوش جان انشالله بتونین درس کنین من بالاخره رازش و فهمیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط اردو تامیتونین الک کنین اگه بعد از پخت کیک حالت اسفنج داشت موفق شدین یعنی وقتی بادست فشار میدین تا آخر بره .در ضمن این روش خیلی کیکتون پوک وسبک میشه موقع هم زدن سفیده نصف لیوان شکر رو هم کم کم اضافه کنید وباهاش بهم بزنین بقیه شکررو به زرده اضافه کنید وبادور کند تا وقتی کرمی شد ادامه بدین .سفیده اول کند بعد دور تند اما زرده با دور متوسط راستی سفیده رو وقتی هم زدین تو یخچال بذارین وگرنه آب میندازه اگه هم میخواین با دست سفیده رو بزنین وهم زن ندارین یه قطره آبلیمو توش بریزین حسابی کف میکنه امیدوارم بتونم کمک کرده باشم .

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز دیگه این شیوه فقط تو قابلمه عالی درمیاد چون من هر وقت تو تستر گذاشتم وسطش گنبدی شده یا سفت شده .درکل تو قابلمه خیلی خیلی عالی میشه مثل قنادیا هرچن کیکای تو تستر هم خوب میشن اما به پای کیک تو قابلمه هرگز نمیرسن این بود تجربه کیک من....

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ازش اسکربن میگیرم؟اشکال ک نداره

نه عزیزم خواستم کمکی کرده باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون موادش آسون و دم دستی ه.درست میکنم  خدا کنه خوب دربیاد.

دقیق به همین شیوه ای که گفتم درس کن نه بیشتر نه کم تر عالی میشه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قابلمه رو ک نمیتونیم برگردونیم

یه سینی روی قابلمه میذاریم و بعد برش می گردونیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۴ یا ۵ تا تخم مرغ زیاد نیست

4تا خوبه تخم مرغ مثل بکینگ پودر عمل میکنه کیکو سبک میکنه واردت به هم نمیچسبه مثل بازاری میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
4تا خوبه تخم مرغ مثل بکینگ پودر عمل میکنه کیکو سبک میکنه واردت به هم نمیچسبه مثل بازاری میشه

بله درست کردم خیلی هم خوشمزه شد مرسی😚

فقط مامانم اشتباهی بهم ارد برنج داده بود😂

[QUOTE=120716101]مواد لازم     مقدار آرد    2لیوان شیر     1لیوان سر خ ...

آرد نانوایی

1
5
10
15
20
25
30
35
40