2777
2789
عنوان

بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 34 پست

عزیزم فورا پیگیر باش

احتمال داره پوچ باشه یا هر دلیل دیگه ...

اما پیگیری کن مشکلی باشه زودتر می فهمی به خودتم اسیب نمیرسه...

اما قبل هر نگرانی همون ازمایشگاه که ازمایش دادی از تاریخ اخر ازمایش ۴۸ ساعت بعد دوباره آزمایش بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه علائم قبل موعد پریت رو بگی لطفا

من سر دخترم که مثه همه پریودیم عقب افتاد بعدشم زیر شکم یه کوچولو تیر میکشید و اینک سینه هامم درد میکرد

الانم بعد ۵ سال ک اقدام کردم پریودیم عقب افتاد زیر شکمم تیر میکشه خیلی کم و اینک همیشگی نیست سینه هامم در میکنه

عزیزم منم همینجوری بودم هفت ماه پیش سقط داشتم سه ماه جلوگیری کردم الان سه ماهه اقدام کردم هنوز بارد ...

من خودم تخمکم ضعیف شده بوده انگار

البته دکترا که گفتن مشکلی نداری بدون هیچ آزمایشی!! 

ولی یه ماه ورزش کردم و بعدش با اولین اقدام باردارشدم

دکترم میگفت بارداری های اینجوری نشونه ی آمادگی رحم برای بارداریه

بعد از سقطت فاصله ننداختی؟ دکتر به من گفت سه ماه صبر کن

من دوتا سقط داشتم

اونی که فاصله انداختم دوباره منجر شد به سقط

ولی این یکی که جلوگیری نکردم خداروشکر. فعلا که همه چی خوبه

باردار بودن که هستی ولی مقدار بتا خیلی کمه یا انشالله بالامیره یهویی و میگن اگه بتا اول پایین باشه ...

من حاملگی اولم بخاطر ضعیف بودن نطفه کورتاژ کردم البته تا سه ماه نطفه جواب داد بعدش نه ولی خب اونجام عدد بتام بالا بود، بعد حاملگی دوم که خدا یه دختر ناز بهم داد ولس خب الان چرا اینجوری شده نمیدونم ، ولی خودم حس خوبی دارم

من حاملگی اولم بخاطر ضعیف بودن نطفه کورتاژ کردم البته تا سه ماه نطفه جواب داد بعدش نه ولی خب اونجام ...

انشاالله بخیر بگذره

شنیدم آب پرتقال و نشاسته حل شده تو آب برای همچین وضعیتی خوبه

🌷