2777
2789
عنوان

بیااااید اشک چشمام خشک شد بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 24 پست
انسانی

انسانی خبری نیست که بخوای بخاطرش شوهرتون ول کنی اونم ۴ سال لیسانس. اگه اونم راضیه پول بده آزاد یه رشته خوب بخون. مثلاً حقوق یا روانشناسی بالینی.

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  
انسانی

باووو . رقیب منی. پس .رقیب جونم من هیچی نخوندم پس عملا از من خیلی جلوتری . عزیزم بشین سر درست و بخون . حالا وقت درس خوندنه . بعد نتیجه ها باید به این فکر کنی کجا بخونی و چه رشته ای بخونی . از الان زود به این چیزا فکر کنی . حالا چی می خوای؟؟ من جامعه میخام اصفهان

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اون موقعی که رسالتت درس خوندن بود و صرفا باید به فکر درست می بودی ازدواج کردی

الان که وارد زندگی مشترک شدی و باید بیشتر از هر چیزی به ثبات و آرامش زندگی مشترکت فکر کنی حرف دانشگاه راه دور میزنی؟ مامانش واسش همسر میشه‌ که میگی میتونه بهش برسه؟ زندگی مشترک شام و نهاره فقط؟ 

تمان تلاشت رو بکن توی شهر خودت قبول شی به هیچ عنوان به هیییییچ عنوان قید درس خوندن رو نزن و همه تلاشت رو به کار بگیر و حتما ادامه بده ولی فکر دانشگاه راه دور رو از سرت بیرون کن 

ببین درس و دانشگاه خیلی مهمه ایشالا که یه چیز خوب تو شهره خودتون قبول شی نشد سبانه شهر خودت دیگه نشد پطلم نور راه دور مشکلات خودش و داره شاید اول بکی مشکلی نیست میرم ولی از یه جایی دیگه نمیکشی پس سعی کن یا حسابی بخونی که شهر خودت قبول شی یا به گزینه های دیگه منظورم شبانه و آزادو پیام نور فک کن ولی تا جایی که میتونط بخون که شهره خودت بیاری

باووو . رقیب منی. پس .رقیب جونم من هیچی نخوندم پس عملا از من خیلی جلوتری . عزیزم بشین سر درست و بخون ...

متاهلم من شما متاهلی؟هررشته ای بیارم میرم اصفهان

خدایا شکرت که منم مامان شدم😍😊
باووو . رقیب منی. پس .رقیب جونم من هیچی نخوندم پس عملا از من خیلی جلوتری . عزیزم بشین سر درست و بخون ...

اگر منو شما هردو جامعه اصفهان قبول شیم دوستای خوبی میشیم😉هر دو هم متاهلیم

خدایا شکرت که منم مامان شدم😍😊
متاهلم من شما متاهلی؟هررشته ای بیارم میرم اصفهان

آره منم متاهلم . منم بخاطر کار شوهرم مجبورم اصفهان رو انتخاب کنم  . عزیزم نگران نباش . اصفهان فقط حقوق و روان و علوم تربیتی رتبه عالی میخاد بقیه اش بالا پنج هزار تا هفت هشت هزار قبولی میده . مثلا جامعه پنج هزار هم قبولی داده 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اگر منو شما هردو جامعه اصفهان قبول شیم دوستای خوبی میشیم😉هر دو هم متاهلیم

حتما ‌ . من که عاشق جامعه هستم 

بعد میگیم ازدواج سن پایین خوب نیست یه عده خودشونو میکشن که بگن خیلی خوبه و خوشبختن...

بابا استارتر جون تو الان باید خونه بابات راااحت و آسوده درستو میخوندی.نه اینکه به نتیجه کنکورت فکر کنی که کجا قراره قبول شی و غصه شوهرتو بخوری....

سن_کم_شوهر_نکنید😕#  

لایک نکنید عزیزان🌹🙏