2777
2789
عنوان

استوری ک واس شوهرم گذاشتم بعد بلاکش کردم بره بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 7714 بازدید | 126 پست
استارتر حال روحیش تواین شرایط زیادخوب نیس واسه همین یه چیزایی میگه که اصلاباهم نمیخونه...مثلامیگه مه ...

دقیقااا . کاربری دیگه هم داره که همین دروغها رو اونجا هم میگه . مخش تاب داره اونوقت میگه همه چی تمومم 😂

دقیقااا . کاربری دیگه هم داره که همین دروغها رو اونجا هم میگه . مخش تاب داره اونوقت میگه همه چی تموم ...

اره ۴تاکاربری دارن ایشون...انشالامشکلات همه حل بشه.‌.منم شرایطم مثه اسیه ولی شمارشوپاک کردم وتمام‌...الانم دارم راه قانونی رومیرم به هیچکسم چیزی نمیگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ۴تاکاربری دارن ایشون...انشالامشکلات همه حل بشه.‌.منم شرایطم مثه اسیه ولی شمارشوپاک کردم وتمام‌.. ...

خیلیا هستن حالا به هر دلیلی تو شرایط دادگاه و طلاق هستن ولی اسی یه چیز دیگست با این شخصیت دوگانه و کارای بی فکری مثل همین استوری ها . ولی این همه چی تمومم پس چرا شوهرم ول کرده رفته منو کشته . این یعنی امیدی به بهبود نیست چون طرف خودشم نمیدونه مشکلاتش از کجا آب می خوره ...

باید مهر بده بعد بده بمیره ک.. کش 😒 ببخشید اعصابم خورده همه چی تموم بودم بعد رفته خیانت کرده

منم تجربشو داشتم!

شوهرم یهو رفتارش ۱۸۰ درجه با من تغییر کرد!

خیلی اذیت میشدم از بی محلیا و نبودناش شبا تا دیر وقت بیرون بود 

من همش گریه میکردم میگفتم چرا اینجوری بام رفتار میکنی التماسش میکردم ولی اون میگفت خودتو کوچیک نکن یکم غرور داشته باش وقتی نمیخوامت برو!

دلیل این بی محلیاشو نمیدونستم ولی یه درصدم احتمال نمیدادم به خاطره خیانت باشه چون شوهرم عاشقم بودو اومد خاستگاریم!

وقتی چتاشونو خوندم دیدم دختره بش گفته بود چرا میترسی بفهمه تو که دیگه نمیخوایش شوهرمم گفته بود اگه بفهمه که ما باهمیم دیگه مهریشو نمیبخشه! دختره هم گفته بود اره میدونم خودم بهت گفتم که مراقب باشی چیزی نفهمه!

شوهرمم قربون صدقه ش رفته بود و  گفته بود خودش خسته شده دیگه، گفته میبخشم ..

من اون موقع نمیدونستم بهم خیانت کرده !

دختره هر چی از دهنش در میومد راجع به من میگفت و شوهرم جای این که ناراحت بشه قربون صدقه ش میرفت!

من روحمم از وجود اون خبر نداشت ولی اون هرزه میدونست که من هستم! الهی هیچ وقت خیر نبینه!!

بعد از اون من دیوونه شدم کلی ابرو ریزی کردم که الان به خاطرش پشیمونم !

تو ولی این اشتباه و نکن !

اروم و متین باش بهونه دستش نده به هیچ وجه!

بذار زمان بگذره بعد تصمیم بگیر که بمونی یا جدا بشی!

بش چیزی نگو ولی جوری نگاش کن که حس شرمندگی بش دست بده!

من دو سال درگیر هرز پریدنای شوهرم بودم بعدش تا مرز جدایی پیش رفتیم ولی برگشتیم..

الان همسرم عاقل تر شده فهمیده این هرزه های خیابونی ارزش ندارن زندگیشو به خاطرشون خراب کنه..

یه دوره ایه دست خودشون نیست انگار عقل از سرشون میپره!  

زمان بده درست میشه...

من فکر میکنم زندگی ارزش اینو داره واسش تلاش کنی صبر کن سعی کن درستش کنی..

جاتو خالی نکن که یکی دیگه خیلی راحت بیاد ! بمون ولی التماس نکن 

خیلیا هستن حالا به هر دلیلی تو شرایط دادگاه و طلاق هستن ولی اسی یه چیز دیگست با این شخصیت دوگانه و ک ...

دقیقا👌👌👌👌👌من همیشه میگم همسرم خیلی مقصربوده ولی منم تقصیراتی داشتم...هیچکس همه چیزتموم نیس

تو زندگیت چطور شد؟الان روبراهه؟

نه 😁

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
واسه زندگیت چهار قل بخون و پز نده

میگم خیانت کرد ت میگی پز نده؟😒😒😒

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
الانم اگ ول کنی بری خرج زایمانت میمونه گردن خودت... اگه کسی 20درصد زندگیتو ازت گرفت 80درصد بقیشو دود ...

اهوووم😢راس میگی زندگیمو نمیدم بذار حسرتشو بخورن.

خرجی مشکل ندارم وضعمون خوبه خونه بابامم بیام سربار نیستم ولی نمیخام آبروم بره.

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
خدایی دلم اتیش گرفت برات... چقد سخته.. ادم از زن بودنش هیچ لذتی نمبیره اینطوری😢

دقیقا😭😭

قلبم هزار تیکه شد😢

منم تجربشو داشتم! شوهرم یهو رفتارش ۱۸۰ درجه با من تغییر کرد! خیلی اذیت میشدم از بی محلیا و نبودناش ...

منم مث تو ولی شوهرم منو دوس داره پیش اونم همش میگه نمیتونم تحمل کنم زنم ازم ناراحت باشه.ب خودمم محبت مبکنه نمیذاره بدم ک

ادب#  

خودت الان بی ادبی ک ادعای فرهنگت میشه توام بهت خیانت بشه ادب# میزاری؟؟؟

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر