2821
2789
عنوان

شده کسی..؟

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 23 پست
منم به کسی نگفته بودم ولی وقتی اقوام مادرشوهرم منو دیدن گفتن بارداره

چ جالب از کجا میفهمن

حالامن نمیدونم چیکار کنم

ماما گف تواین هفته ن قرصی دارویی چیزی بخور. و کار سنگین بکن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چ جالب از کجا میفهمن حالامن نمیدونم چیکار کنم ماما گف تواین هفته ن قرصی دارویی چیزی بخور. و کار سن ...

نمیدونم والا

دستوراتو رعایت کن تا از بعدی.انشاالله که هرچی خیره پیش میاد

من همین یه دونه ام!
اها. یادم نیس اخه 2 3 بار شد😐😒😒 ازمایش مطمئن تر نیست؟؟ 

چرا مطمئنه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
من وقتی از دادم 6هفتم بود.همش میگفتم الانه که پریود شم ولی نمیشدم.درد زیر دل شدید

یعنی تواون شیش هفته هیچ بیبی چکی نزاشتی؟یا گذاشتیو منفی یود؟

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍

من کمر درد دارم.ودل درد.همش حس میکنم میخوا پریود بشم.ولی نمیشم الان از وعدم دوهفته گذشته.بیبی زدم منفی بود.چرا واقعا  

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍
یعنی تواون شیش هفته هیچ بیبی چکی نزاشتی؟یا گذاشتیو منفی یود؟

نه نذاشتم اصلا.من پریودیم اونقدرا منظم نبود.همش میگفتم الانه که پریود شم.فک نمیکردم به بارداری و اینکه همسرم قول داده بود.رفتم دورهمی دوستام اونجا دوستم گفت صددرصد بارداری.بهم بیبی داد.اومدم خونه دیدم مثبته

من همین یه دونه ام!
2790
2823
2791
2779
2792