ب سرم زد برم بینینو عمل کنم دو تا جاری هام پشت سرهم عمل کردن ب فاصله دو ماه. رفتم ی دکتر برا مشاوره. میخواستم طلاهامو بفروشم و عمل کنم. دیدم ی دختره عمل کرده اومده تامپوناشو دربیاره. وقتی وارد شد همه ترسیدن. صورت کبود چشای ورم کرده پانسمان خونی. رنگ پریده نمیتونس راه بره. باباش زیربغلشو گرفته بود. اونم اشاره میکرد ب حاضرین در مطب میگفت عمل نکنید 😁خلاصه من ک گرخیدم😑
پسرمم دو سالشه گفتم منو این شکلی ببینه شب خوابش نمیبره. نظرتون چیه؟
بینیت خیلی بزرگه؟اگه مشکلی نداره عمل نکن اخه ریسکه دختر دایی من عمل کرده چهرش کلا بهم ریخته خیلی زشت شده
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
کبودی و صورت خونی خب ادا نیس عزیزم دیگه عمل بینی معمولا اینا رو داره ولی اینکه یکی زیر بغلشو بگیره ...
آخه بدن هرکسی تحمل به دردش متفاوته، من انحراف عمل کردم زیاد درد نداشتم اما هم اتاقیم که با من عمل کرده بود تا صبح از شدت درد گریه میکرد و دوبار اومدن بهش مسکن زدن و واقعا درد داشت
" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژههای پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟