2777
2789
عنوان

خاطره دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 35 پست

بینیت خیلی بزرگه؟اگه مشکلی نداره عمل نکن اخه ریسکه دختر دایی من عمل کرده چهرش کلا بهم ریخته خیلی زشت شده 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

کبودی صورت و خون پانسمان هم ادا بوده؟؟  همه یجور نیستن که گلم

کبودی و صورت خونی خب ادا نیس عزیزم

دیگه عمل بینی معمولا اینا رو داره

ولی اینکه یکی زیر بغلشو بگیره و ب حالت غش بیاد دیگه اداس والا الان امار عمل بینی از زایمان بیشتره

دختری عکاس تا حدودی نقاش 😁
اگه مشکل حاد نداره برای چی عمل کنی آخه یه دفعه خوب نمیشه بعد پشیمون میشی راه برگشتی هم نیست یه ریسکه ...

مشکل ک داره ینی بینیم خوشگل و بدون مشکل نیست

ولی ازین ضایع گنده ها هم نیس 

پسرم دنیامه
کبودی و صورت خونی خب ادا نیس عزیزم دیگه عمل بینی معمولا اینا رو داره ولی اینکه یکی زیر بغلشو بگیره ...

دقیقا همه داشتن وقت عمل میگرفتن

نمیدونم شاید من خیلی ترسوام

و بیشترشون دخترای مجرد بودن

پسرم دنیامه

پسرت هنوز کوچیکه ممکنه بخوره به بینیت بپره بغلت و ... 

سخت میشه برات. بذار چند وقت دیگه. کبودی و درد و ایناشم بدن به بدن فرق میکنه. واسه بعضیا راحته واسه بعضیا سخت

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic
مشکل ک داره ینی بینیم خوشگل و بدون مشکل نیست ولی ازین ضایع گنده ها هم نیس 

خب هیچ کس بینیش بی نقص نیست بازم نظر خودته ولی خیلی ها دیدم عمل کردن بینیش ن بهتر نشده که بدتر شده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
کبودی و صورت خونی خب ادا نیس عزیزم دیگه عمل بینی معمولا اینا رو داره ولی اینکه یکی زیر بغلشو بگیره ...

آخه بدن هرکسی تحمل به دردش متفاوته، من انحراف عمل کردم زیاد درد نداشتم اما هم اتاقیم که با من عمل کرده بود تا صبح از شدت درد گریه می‌کرد و دوبار اومدن بهش مسکن زدن  و واقعا درد داشت

والا همه اونجا داشتن وقت عمل میگرفتن

بازم خودت میدونی عزیزم ولی نچرال زیباتره

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
پسرت هنوز کوچیکه ممکنه بخوره به بینیت بپره بغلت و ...  سخت میشه برات. بذار چند وقت دیگه. کبودی ...

منم ترسیدم از همون مدل سخت باشم

ادم ک نمیدونه از کدوم مدله

ولی در کل من چن نفرو دیدم خیلی دآغون بودن

یکی هم اومد وقت دوبارا گرفت. چون بینیش خوب نشده بود

پسرم دنیامه