2777
2789
عنوان

مهریه ی بالا

158 بازدید | 17 پست

ولی تجربه از اطرافیان ثابت کرده مهریه ی بالا ضامن خوشبختی نیست.زندگی ای رو که بخواد آب ببره میلیون ها میلیون هم سکه مهر باشه میبره

زندگی ای هم که بخواد جوش بخوره با چهارده تا سکه ام جوش میخوره

چیزی که متوجه شدم اینه که کاش خانواده ی عروس خانم ها گول این رو نخورن که مهریه ی زیاد باعث افتخاره چه بسا خودم بارها شنیدم که میگن دختره فلان ایراد رو داره که مهریه ی سنگین انداختن که پسش ندن.میدونم این حرف ها حرف عوامه.خودمم هیچ اعتقادی ندارم اما میگن

کاش چه خانواده ی عروس چه خانواده ی داماد به این نتیجه برسن که دختر کالا نیست دختر حرمت داره دختر عزت نفس داره

اگر مردی بخواد زنی رو طلاق بده به شما قول میدم کاری میتونه بکنه که زن تا خونه ی پدرش فرار کنه!

یعنی کار به جایی برسه که بگه مهرم حلال جونم آزاد!

پس گول این اعداد و ارقام رو نخورید!

شخصی میگفت زن و مردی که داشتن طلاق میگرفتن مرد جوری قوانین رو قانونی دور زده که هر 3ماه یکبار یک سکه تحویل زن بده یعنی سالی چهار عدد و در کل به مدت هفتاد و نه سال!!!!!

گول نخوریم!

با چشم باز انتخاب کنیم!

@farhangestaneirani

بهرحال مهریه هم حق یه زن هست ربطی به این نداره زن کالاست

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حداقل شوهره تا عمر داره باید بده 

کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘 

کاش درکنار مهریه کم توقع جهیزیه کم هم رسم بشه نه اینکه فقط شعار برامهریه باشه هرکی جهاز خوب میخواد مهریه هم باید خوب بکنه 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

مهربه هديه همسر به زنه ربطي به كالا بودن زن نداره! 

مثلا بخواي كالا بودن رو حساب كني شايد كمي شير بها و اينا حساب شه 

بله مهريه بالاضامن خوشبختي نيست 

دختر و پسر خودشون بايد باهم توافق كنن خانوادهها دخالت نكنن بنظر من ١٠٠ چندتا اين ور اونور عدد مناسبيه 

بايدم پرداخت بشه حق خانمه 

هرچند كه من خودم پول نقد رو به سكه ترجيح ميدم مثلا سكه ها بشه ٢٠٠ ميليون ٢٠٠ ميليون نقدي بدن بهتره 

يا ملك و املاك 

چون گرفتن سكه سخته

کاش درکنار مهریه کم توقع جهیزیه کم هم رسم بشه نه اینکه فقط شعار برامهریه باشه هرکی جهاز خوب میخواد م ...

دقيقا خيلي خانواده همسر روي جهاز پرو هستن در صورتي كه جهاز اصلا وظيفه عروس نيست داماد بايد فراهم كنه 

بهرحال مهریه هم حق یه زن هست ربطی به این نداره زن کالاست

خودمم زنم منم میدونم حقمونه.مهریه های نجومی اینجا مد نظر هست.که دختر در اصل و به تعریف خیلی ها فروخته میشه

دقيقا خيلي خانواده همسر روي جهاز پرو هستن در صورتي كه جهاز اصلا وظيفه عروس نيست داماد بايد فراهم كنه ...

خونواده دوماد فقط بفکر صرف خودشونن جالبهاونقدرکه مهریه توزبونهاس کسی درباره جهاز حرفی نمیزنه مهریه رو اگرم بخوان بدن خیلی کم و قسطی میپردازن اما خونواده عروس کلی جهریزیه رو ازاول وارد زتدگی کردن کسی هم حرفی نمیزنه حالا اگه یه کم جهریزیه ناقص باشه باپررویی  حرف میزنن و طلبکارن این عادلانه نیس 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
خونواده دوماد فقط بفکر صرف خودشونن جالبهاونقدرکه مهریه توزبونهاس کسی درباره جهاز حرفی نمیزنه مهریه ر ...

دقيقا من گفتم به هركي دختر ميديد همون جا راحب جهازم حرف بزنيد