2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم ازدواج کرده اونم با چ پسری😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 107 پست

من نمی‌دونم واقعا چرا یکی شوهرش عالیه و شرایط خوبی داره از حسودی میگن دروغه یه جای کار میلنگه، خب این شرایط که فقط تو فیلما نیست، بعدشم این خانم ۲۰سال سوئد بوده طبیعیه که یه گزینه عالی باهاش ازدواج کنه، ایرانی های موفق و پولدار زیادی خارج از کشور زندگی میکنن اینم یه نمونش 

نریزید.سرم#  

قورتم#‍.ندین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده پسره چطور قبول کردن؟!🤔 اگه اینطور که شما میگیه طرف رو هر دختری دس میذاشت نه نمیشنید چرا یه ...

حالا همه اینا ب کنار از الان هی برام کلاس میذاره این دختره خواهرشوهرم از این دخترهای بود ک کنار ماشین های خیلی گرون ک رد میشدیم دهنش باز می موند میگفت اه عجب ماشینی

خدا ببین چ شانسی داره

بفرمت نمونش من چی میگم ایشون میگن حسودی نکن... کلا من ی چی دیگه میگم ایشون ی چی دیگه گفتن

خوب کلا همون چیزی کع میگی داره به همه میگه یکم حسودیت شده حالا اگه من یه نفر میگفتم‌استباه بود وقتی چندنفر بهت میگن حسود نباش دیگه!!

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

هضم ناپذیر بود خیلی

نمیدونم

ولی فرض محالم  محال نیست 😕

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

استارتر تحصیلات و کار خواهر شوهرت چیه 

قیافش چطوره 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
بختش‌رسما جر خورده  ولی واقعا اسی حسود نباش  دیدی اونم حرفی میزنه واکنش نشون نده حرفی نز ...

😂😂😂

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
عزیزم میخواد پز شوهرش رو به شما بده یعنی اینقدر بیشعوره که بخواد داداش خودش رو کوچیک کنه اصلا به روت ...

اره میخواستن باهم ساز بزنن هی ب شوهر من میگفتن نخوان شوهر خودم بخوانه

اولا که از تخت دونفره نمیشه فهمید کسی همخونه بوده یا نه.بعدش هم همخونه بوده یه کشور دیگه اشکالی نداره.... و خواهر شوهرت بسیار ندیده هست ..صدای ماشین یکی دیگه از پشت گوشی؟؟!! عکس ماشین؟؟! خوب اگه اینا راست باشه شوهرش،بعد یه مدت به خل و چل بودنش اطمینان پیدا میکنه و طلاقش میده