خواهرشوهرم ۳۹ سالشه بیست ساله پیش جدا شده رفته خارج اقامت اونجا رو گرفته یعنی سوید.... با ی پسری چند سال هم خوانه بود حتی تو ایمو ک باهام صحبت میکرد ی تخته دو نفره داشتن😑😑😑😑
الان با اون پسره کات کرده با ی پسری ده سال کوچکتر یعنی متولد ۷۰، پولدار خونه پسره زعفرانیه هست ماشینه زیر پاش پورشه هست....امریکا خلبانی خوانده...دانشگاه روسیه آهنگسازی خوانده دوازده سازی ب صورت حرفه ای بلده....پدرش تاجر چوب هست....خانوادش فوق العاده پولدارن...برادر پسره تو مایکروسافت امریکا کار می کنه....حالا اون بار هی اومده بود جلو من کلاس میذاشت ب شوهرش میگفت عکسه ماشینتو نشونش بده..... خدایا از فردا میخواهد هی پز بده.... بخاطر همین همش سرم درد میکنه ک بهش فکر می کنم ک خدا چ شانسی بهش داده....پسره هم نه اهل مشروبه ن سیگار.... اهل نمازم هست... باورتون میشه من دو سه روز قبل عقدش فهمیدم بخاطر همین همش تو شکم.... اینکه بخواهد از فردا هی برام کلاس بذاره دیوونم میکنه😭😭😭چون خواهرشوهرم خیلی عقده ایه سر ازدواج من با داداششم خیلی اذیتم کرد....واقعا این پسره چ جوری باهاش اردواج کرده؟!!! دیشبم تاپیک زدم همه گفتن حسودی و فلان....من حسود نیستم فقط شوکه شدم و اینکه تحمل ندارم یکی نزدیکم باشه عز فردا هی برام کلاس بذاره...تازه ب شوهرش میگفت صدای ماشینتو براش دربیار...فکر کنین در این حد دیوونست😭😭😭