2777
2789
عنوان

عکس جهزیه😯😯😐😐😕😕😕😕😐😐😐😯😯

| مشاهده متن کامل بحث + 1706 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکردن این همه خوراکی رو قشنگ بچینن

همینطوری همه رو شوت کردن اونجا

خب تو که اینهمه خرج کردی یه دیزاینر هم میگرفتی واست بچینه همه رو خوشگل

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
برنجا حشره میکنه شاید مهمون زیاد میره خونشون

5تا کیسه برنج 😞😞😞 

من پدرم در اومد انقد کیلو کیلو خریدم 😥

حیفه امضای کاربریه قبلیم بود که اینجا بهش اشاره نشه 😆این سومین کاربریه از سال 95 خواننده خاموش بودم 96 عضو شدم چند ماه پیش ترکیدم سرچی ؟ سر یه گ و ز 😐 یکی دیگه در حضور شوهرش زده بود من و خیلیای دیگه بخاطرش پرپر شدیم چون تو تاپیکش کامنت گذاشتیم. لعنت ب این گ و ز خونخوار که بخاطرش چه کاربریهای قدیمی ک جونشونو از دست دادن قدر این امنیت رو بدونین تو سایت 😆😆😆 امثال ما اگه نبودیم شماها کجا میتونستین راحت بخندین 😃😃😃😃 و در آخر طبق امضای سابقم توصیه میکنم به شما بانوان گرامی لطفا حین معاشقه ، مراوده ، بحث و گفتگوی دوستانه و بزن بزن با همسر گرامیتان از هر گونه حرکت یهویی و تحت فشار خودداری کنید و در صورت خروج هرگونه باد صدا دار با بو و بی بو و  بیصدا با بو لطفا تاپیکشو نزنین روا نیست شما بگوزی ما تعلیق بشیم 😕😕😕😕😕
هر چی که عشقته بگیر عزیزم اینا کارای افراد افراط گراس

والا ما ک همه جاهاز گردنمونه جز تلوزیون و میزش و فرش و یه دست سرویس بشقاب مامانم عزا گرفته تو یخچال باید پر کنیم هنوز تاره مادر شوهرم میگه جشن عقد نگرفتین نصف پول عروسیم بدین پوف 

واقعااون همه قابلمه به چه دردی میخوره؟؟؟

اون همه وسایل خوراکی 😐😐😐

هنین کارا رو میکنن یکیم ک عادی جهاز میبره همه دوست و اشنا و فامیل بهش تیکه میندازن

مگه جنگه اون همه روغن واسه 2نفر ادم

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡