2777
2789
بهش گفتم من الان باردارم چرا قبل از بارداری نخواستی گفت که همینی که هست برو خونه بابات 

خدا به دلت صبر بده ..اصلا خونتو ترک نکن بگو هر موقع دادخواست طلاق آمد ميرم فقط مواظب باش نره اموالشو بزنه به نام یکی دیگه بهت مهریه نده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خنده دار اینجا هست که همسر من ایرانی نیست و الان من المان هستم .

خودت کجایی هستی

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
۱۸ روز پیش بحثمون سد سر یک تلفن ناشناس .تو گوشی اون بود بهش گفتم که این کیه شروع مرد به جز و بحث بعد ...

چند تا مسئله میتونه باشه یا با این حرکت میخواد کاری کنه شما بترسی دیگه سوال جوابش نکنی نمیخوام الان چیزی بگم حالتو بد کنم اخه

@اپرا‍ 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
من میمونم تا بچه اینجا به دنیا بیاد بعد اگر خواست می‌رم .سوال اینجا هست که چرا بعد از اینکه فهمید من ...

ایشون باچه زبانی باهات حرف میزنه

بگو لطفا همه مسایل را لطفا 

ممکنه پای کسی وسط باشه الان اینجوری جو رو شلوغ کرده ک شما حواست پرت بشه و یا اینکه کسی هست فقط دنبال فرصت بوده ک تو موقعیت مناسب بگه طلاق ببین با توجه ب رفتارای چند وقت اخیرش خودت جوابتو پیدا میکنی