2777
2789

هر جا میرم همه با تعجب میگن وای این شوهرته اونم اصلا به خودش نمیرسه ازش دلسرد شدم اصلا دوس ندارم باهاش راه برم خجالت میکشم تازگیا عین لاتا ریش گذاشته بدون اینکه مرتبش کنه زشت ترم شده 😔😔😔

حرف سیاسی زدم قطع دسترسی شدم  😋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قسمت

زن بی جنبه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
وقتی جنبشو نداری عکس نزار تو سایت

ها😶

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥

با مهربونی بهش بگو سعی کن تیپش درست کنی

ب بقیع هم رو نده 

من شوهرم سیاه چاق کچل قد کوتاه ولی به کسی رو نمیدم 

خودمم عاسقشم

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
بهشم میگم ریششو بزنه نمیزنه😑

عکس شوهرتو بفرس ببینیمش

یکی از چیز هایی که بیشعور ها استثنا از عهده ی آن خوب بر می آیند عصبانیت است ، آنها از آن دسته از آدم هایی نیستند که گهگاهی از کوره دربروند بلکه همیشه از کوره در میروند ، آدم بیشعور اعتقاد دارد عصبانیت بهترین وسیله برای رویارویی با جهان درنده ای است که در آن زندگی میکنیم .شعار او این است :<هرگز با یک آدم عصبانی مثل خودش بر خورد نکن بلکه ده برابر عصبانی تر برخورد کن > .