2777
2789
عنوان

بهترین سوپرایزی ک شدین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 83 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست بودیم ماهگرده سه ماهگیمون بوود رفتیم یه جایی همیشه میرفتیم الاچیقه کلا سقفو اینارووو تزیین کرده بود بادکنک زده بود کیکم گرفته بود روشن کرده بود 

تولدمم پیارسال اونموقع ام دوس بودیم خیلی ناراحت بودم فک کردم اصلا هیچ کاری برام نمیخواد کنه رفتبم بیرون یه جا پارک کردد خودشو زد به مریضی یهو گفت واب پام گرررفت برو قرصای منو از صندوق بیاار رفتم پایین دستو پامو گم کرده بودم صندوقو زد بالا با آهنگه تولدت مباارک تمام صندوقو تزیین کرده بود کادو رو هم گذاشته بود همون جا اینم عکسش

بیستم این ماه تولدم بود تولدم بود اخر شب به خواهر شوهرام که یکی متاهل و یکی مجرد گفتم گفتن چرا نگفتی برات کیک میگرفتیم خواهر شوهر م که متاهله با شوهرم دعوا کرد که چرابراش کیک نگرفتی تو خیلی بد و نمک نشناسی و این حرفا

روز یعد غروب نشسته بودم تو خونه در زدن دخترم دوسالشه درو باز کرد گفت این چیهههه گفتم مامان کیه دیدم خواهر شوهرام با دختر جاریم که 17سالشه یه کیک بزرگ با  کلی شمع روشن اومدن تو ذوق مرگ شدم تا اخر شب کلی زدن و رقصیدن 

خواهر شوهرم شوهرمو هم انداخت بیرون