2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اجاق گازهای مهیار گاز بهترین اجاق گاز ایرانی هستند. این برند دارای گاز مبله یا همان گاز فردار و گاز طرح فر است. مهیار گاز در اجاق گازهای خود از استیل بگیر و نگیر تایوانی و از قطعات ایتالیایی و ترک شامل :

• موتور فن
  • فن بلوور
  • تایمر
  • موتور جوجه گردان
  • و المنت استفاده می کند.
شعله هاش و فرش چطوره. باهاش چیزی دست کردید من گاز قبلیم اصلا خوب نبود بخاطر همین خیلی میترسم یه چیز ...

نمیدونم m9 هست یا m10. گازای اخوات همشون کاراییشون مث همه فقط طرحاشون فرق میکنه از لحاظ ظاهری. خیلی خوبه من تو فرش پیتزا لازانیا چیپس بادمجون و ... پختم خیلی خوب شده. کلا از فر خیلی استفاده میکنم. شعله هاشم خیلی خوبه. تایمرم داره گازه. مثلا تنظیم میکنی ۱ ساعت دیگه،۱۰ دیقه دیگه، ۲۰ دیقه دیگه یا هر تایمی ک دلت بخواد آلارم بزنه . اینطوری دیگه یادتم نمیره که چقدر گذشته از شروع پخت😅 اخه من یادم میرفت. منم خیییلی حساس بودم خیییلس تحقیق کردم تا به این رسیدم و خداروشکر راضیم .

نمیدونم m9 هست یا m10. گازای اخوات همشون کاراییشون مث همه فقط طرحاشون فرق میکنه از لحاظ ظاهری. خیلی ...

منم این گازم فر بود هـــیچ وقت از فرش استفاده نکردم هنهیشه هم شعله های کم و خراب بود 

دلم میخاد یه چیزی بگیرم هم شعله هاش خوب باشه هم فرش

یه معازه مارک لوکاتی و التون و تکنو دیدم در مورد اونا اطلاعی ندارید چون شما معلومه زیاد تحقیق کردید اینقدر مزاحمتونومیشم ببخشید 

منم این گازم فر بود هـــیچ وقت از فرش استفاده نکردم هنهیشه هم شعله های کم و خراب بود  دلم میخا ...

لوکاتی هم دوستم داره راضیه ولی خب من تمااااام مغازه های لوازم خانگی رو گشتم شاید بیشتر از ۵۰ تا و هرکسی جنس خودشو تبلیغ میکرد و از جنسی ک نداشت بد میگفت.منم خیلی سر در گم شدم ولی در نهایت اخوان گرفتم‌ و راضیم. دوستم ۲ ساله داشت راضی بود منم الان ۴ ماهه دارم رضایت دارم واقعا. نمیدونم بقیش خوبه یا بد. چون همه ی مغازه ها جنسایی ک داشتن رو تبلیغ میکردن. فقط باید از کسایی ک دارن نظر بپرسی .تنها راهش همینه.