2777
2789
عنوان

به حساب شوهرم ۴۸۰ میلیون واریز شده!

| مشاهده متن کامل بحث + 4140 بازدید | 147 پست
نه من بعد زایمان الزایمر گرفتم شرمنده😂

خخخخ اینو گفتی من بعد زایمانم واقعا فراموشی گرفتم رمز اپل ایدی رمز ایمیلم همه رو فراموش کردم خخخخ جالب اینجا بود همه رمزار‌و تو یه کاغذ نوشته بودم قایم کرده بودم برای وقتی که یادم شده باشه جای اون کاغذه رو هم فراموش کردم😂😂😂😂🤦🏻‍♀️

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا شوهرم ده تومن واریز شد بعدا معلوم شد حق الزحمه همکارشو استباهی به حساب همسرم واریز کردن ،شوهرم رفت بانک پرسید و تماس گرفتن با شماره حساب

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
اخه یه جا نریختن مثلا اول صد میلیون بعد یک ساعت دوباره دویست تومن واریز کردن بعد از اینکه به بانک از ...

لاناتی😂😂😂😂😂

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
خخخخخ خوشحال نشدم همونجا فهمیدم اشتباه شده.اخه ماکه ازین شانسا نداریم که😀😀😀😀😀😀😀

شوهرع من ب این امید زنده اس ک یکی مبلغ گنده بریزه حسابش سریع برداشت کنه بگه یکی ازم بدهکار بود اون برداشته حالا خورد خورد پولو پ ستون میدم😂😂😂

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
مامانه من ۶تا بچه رو بدونه پدر بزرگ کرد

خدا حفظشون کنه😍

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
وااو یک میلیاارد😍مابه بانک گفتیم عین خیالشونم نیست که

خخخ ها.ولی همونجا قفل میکنن وبرمیگردونن.به نظرمن کم پیش میاد بانک اشتباه کنه.اونم مبلغای به این زیادی.نظرمن میره رو یه چیز دیگه.که صلاح نیست اینجا بگم.

خدا حفظشون کنه😍

مرسی عزیزم

همچنین مامانه شمارو

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
مرسی عزیزم همچنین مامانه شمارو

مرسی مهربون😘