2777
2789
عنوان

پیام خسته نباشید برا همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 51761 بازدید | 32 پست
‏👇 📃 سرور و سالار دل بی قرارم،یکه تاز دل عاشقم،تنها عشق من،مرد نجیب و تلاشگرم❗ دستهای زحمتکشت رو ...

کپی از کانال خانومای قری؟

😂😂😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

:

این پیام فوق محرمانه❗️ صرفا جهت عرض خسته نباشید🙈 و ابراز علاقه فراوان 😍و نمایان کردن لبخندی کوچک😇 بر لبان عالیجناب بااقتدار خویش داده شده و هدف دیگری ندارد😬

اینم از تمبرش 💋

و خدای که به شدت کافیست 😊
مرصی واقعا😂😂

خودمم میدونم خیییلی ناب بود👌

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

‏👇 📃 سرور و سالار دل بی قرارم،یکه تاز دل عاشقم،تنها عشق من،مرد نجیب و تلاشگرم❗ دستهای زحمتکشت رو ...

مرصیی🤗🤗

❤😊جونم فدای آقای خونم و ثمره عشقمون یزدانم❤☺
اری اری 😂😂😂😂😂کلا من همه دلبریام کپی از اون کانال و سیاستای زنونس😁😂

😂😂😂😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
: این پیام فوق محرمانه❗️ صرفا جهت عرض خسته نباشید🙈 و ابراز علاقه فراوان 😍و نمایان کردن لبخندی ک ...

😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘

❤😊جونم فدای آقای خونم و ثمره عشقمون یزدانم❤☺
2790
2778
2791
2779
2792