2777
2789
عنوان

آرسو _ عصرونه ی لاکچری 😍📸

1811 بازدید | 60 پست

سلام دوستان .. عصرتون بخیر

در خدمتتون هستم با یک غذای جدید دیگه😋

به نام "نپک" (نون.پنیر.کاهو)😂

مواد مورد نیاز : 

نون لواش برند شاطر مشتبا

کاهو برند عباس آقا خوارمار ... عه نه ببخشید خواربار فروش

پنیر به میزان لازم

زیبا نیست؟😌

پست_اول_خار_نداشت# یاد_بگیرین#  

و حالا اینجا یه سوالی پیش میاد که👇

تعداد رای : 119
نظرسنجی
خیلی پولداره ؟😎
17
14%
خیلی فقیره ؟😟
2
1%
خیلی خلاقه ؟ 😇 مرسی لطف دارین😍😂
27
22%
خیلی گشاده ؟😒
73
61%
بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رقابت تنگا تنگ بین گزینه خلاق و گشاد🙄😂

ارسو عزیزه😄😍😍😍

ایول ب پست اولت❤❤❤❤❤

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
نوش جان ولی کاهو نخور میگن شیر وسبزیجات سمی شدن

عه واقعا ..من نشنیدم چرا

لامصبا من گشادم؟ بیاین ببینم کدوماتون چهارو انتخاب کردین؟😡😡😂😂😂😂