2821
2789
عنوان

حاجتمندا

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 335 پست
😘😘عزیزم امشب واست 100 تاصلوات میفرستم

قربونت برم استارتر دعا میکنه اسمتو بگو سفره اارن برات دعا کنن

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قربونت برم استارتر دعا میکنه اسمتو بگو سفره اارن برات دعا کنن

گفتم عزیزم😘 راستی نیومد قراربوددیروزبودهوابدبودپروازکنسل شد دریاهم اروم نیس ک بشه بیادحالا غروبی گف ک ممکنه درحدشایعه گفتن چارشنبه   حتمی نیس😁

منم این چندروزخیلی پرخوری کردم  میترسم تاوقتی بیان خونمون بازتپل شم😅ازفرداقراره رژیم بگیرم باز امروزماکارانی و قارچ سرخ شده خورردم تخمه دارم میترکم البته معده مم کوچیک ک شده  خیلی احساس سنگینی میکنم 😂

گفتم عزیزم😘 راستی نیومد قراربوددیروزبودهوابدبودپروازکنسل شد دریاهم اروم نیس ک بشه بیادحالا غروبی گف ...

حتما خیریت بوده عزیزم شیکمو😂😂😂

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
ممنونم قربونت برم الهی ک ب یادم بودی خدا حاجت روات کنه ب حق بی بی زهرا استارتر جون نیشه برام دعا کن ...

سلام گلم

ان شاءالله حاجت روا بشی ازت ممنونم که صدام زدی

استارتر عزیز ان شاءالله حاجت روا بشی لطفا برای منم دعا کن

😂خیلی هوس کرده بودم  

😂😂😂

سلام گلم ان شاءالله حاجت روا بشی ازت ممنونم که صدام زدی استارتر عزیز ان شاءالله حاجت روا بشی لط ...

مممون عزیزدلم🌹🌹🌹

ممنون میشم برا منم دعا کنید 

سلامتی و خداگونگی و ارامش خانواده و ارزوهای بزرگم امیین

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
ممنونم قربونت برم الهی ک ب یادم بودی خدا حاجت روات کنه ب حق بی بی زهرا استارتر جون نیشه برام دعا کن ...

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉