2821
2789
عنوان

حاجتمندا

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 335 پست

عزیزم اسم خودمو نمیگم چون اسم جوریه که زود شناسایی میشم، اسم شوهرمو میگم، علی واسه رونق گرفتن کسب و کارش و پربرکت بودن 🙏🙏🙏🙏🙏💖💖💖💖💋💋💋💋

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

التماس دعا عزیزم لطفا واسم دعا کن خدا حاجتمو بده  لطفا واسه دوستام هم دعا کن 🙏💙💚🌼🌹 @باش ...

ممنونم دوست عزیزم❤❤❤

استارتر عزیز برام دعا کن ؛اسمم زهراس 

دعا کن به مصلحت باشه با کسی که دوسش دارم تو حرم امام رضا عقد کنم و اونم‌منو بخواد و باهم خوشبخت و عاقبت به خیر بشیم

ممنونم ،ان شاءالله حاجت روا بشی ؛توروخدا مخصوص برام دعا کن

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
ممنونم مهربون جان  اگه میشه برا مادر شدن من هم دعا کنین

دوبار به نیت مادرشدنت نماز شب خوندم و دعات کردم عزیزم.الهی خدا روسفیدم کنه و باخبر مادرشدن بهمون پیام بدی

برای حاجت رواییم صلوات به امام زمان بفرستید
😍🥰🤗😘😘😘مرسی ازمحبتات که همیشه منو شرمنده میکنی🙏🌹💖الهی بحق حضرت زهرا بزودی بعالیترین شکل خوشب ...

مرسی از دعای قشنگت آجی جونیم. انشالله خدا با دعاهایی که با دل مهربونت برام میکنی حاجت روام کنه😔🙏🙏🙏

انشالله حاجتات روا عزیزدلم😘😘😘😘😘😘😘

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.
@pariii98     @sahar_goliiiiiam     @مامانبزرگپانیذ     @sooz ...

سلام .ممنون عزیز دلم.ان شاالله به حرمت نام زهرا حاجت روا بشی و دلت شاد بشه❤❤❤❤

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤

سلام استارتر عزیز.ممنون بابت دعایی که در حق دیگران انجام میدید.ان شاالله همیشه حال دلتون خوب باشه

من به فدای بانوی دو عالم شم.

به لطف خدا روزی که سفره دارید برای من و خانواده ام هم دعا کنید.ممنون

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤