2777
2789
عنوان

حاجتمندا

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 335 پست

دخت گلم انشالله بحق بی بی دوعالم همه حاجت روابشیم لطف کن برای @ویهانمهر وشفای خواهرشون

@فرانک20 وشفای پدرشون

@soozana برای عاقبت بخیریش

@گل_کلمیان_! برای عاقبت بخیریش دعا کن من عزیزان زیادی دارم که براشون دعا کنی ولی میدونم دختر گلم باشکوه همشون رو صدا میکنه انشالله خدا باشکوه ترین ش بکنه آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@لوریتا۲۴   هم انشالله دوباره حامله بشه وخدا یه بچه سالم وصالح بهش عطا کنه آمین

@narges231 این دختر گل منم حاجت روابشه

برای من حقیر هم دعا کن که گره از یه مشکل م باز بشه وعزیزانم وفرزندانم ودوتا نوه گلم  در سلامتی کامل باشن وعاقبت بخیرآمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
فدات عزیزم بهترین ها برای شما در پناه خدا باشی

قربونت گلم❤😍

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ممنونم عزیزم من ارادت عجیبی به امام رضا دارم.امام رضا رو قسم بده من و عشقم به زودی عقد کنیم.عشقم هم ...

انشالله هرچی خیر و صلاحته پیش بیاد/خداکنه منم بعده سالها بهش برسموازاین کلافگی لعنتی و زندگی جهنمی راحت بشم

الهی و ربی من لی غیرک
@ماهچهره_1000     @afrudit     @پریساباربی     @teyhoo ‍  ...

شکوه جان؛  مثل همیشه منو شرمنده ی محبت خودت کردی 💓💛💚💙💓💛💚💙

استارتر عزیز؛ ممنونم از لطفت 

برای 🍀سلامتی🍀 دلخوشی 🍀و عاقبت بخیری🍀 من و همسرم و بچه هام؛   مادر عزیزم و برادرم  التماس دعای فراوان 🌺🍀🌺🍀🌺🙏🙏🙏🙏

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
چیز خاصی نداره عزیزم هرچی در توانته بذار و یه روضه

چه خوب ممنونم عزیزم.التماس دعا برای مامان شدنم⁦❤️⁩🌹🥰

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام.اسمم زهراست.بد مشکلی دارم برام دعا کن.ممنون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم