2777
2789
عنوان

حاجتمندا

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 335 پست
استارتر ی مشکل افتاده تو زندگیم خواهش میکنم برام دعا کن امیدوارم هرچی از خدا میخوای بهت بده عزیزم

حتما عزیزم انشالله.ممنون از دعای قشنگت

برای حاجت رواییم صلوات به امام زمان بفرستید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@رزعشق     @ثمینرو     @لبخندنگاه     @hel ...

ممنون دوست مهربون به یادم بودی🌹🌹

تو رو خدا برای منم دعا کنید

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 
عزیزم ممنون که صدام کردی.  استارتر جون برای برآورده شدن حاجت من و همسر و دخترام خیلی دعا کن بگ ...

عزیزدلم مریم جون امروز حدیث کسا رو خوندم به نیت حاجتت.الهی که به زودی بهترینا سرراه خودت و دخترای گلت قرار بگیره

@نارنیا1     @tilana     @پرند11     @ساناز2222     ...

مرسی عزیز دلم 

استارتر اگه یادت موند برای ارامش زندگی منم دعا کن

دعا کن شر یک ادم مزاحم از زندگیم دور بمونه 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

استارتر یعنی اسم منم گفتی دیشب؟😍 من دفعه پیش خواسته بودم سر نماز شبت دعام کنی سفره فاطمه زهرا د ...

فدای تو عزیزم اره من دوبار با اون لیستم نماز شب خوندم و بازم میخونم.منم مشکل تو رو دارم.الهی که حضرت زهرا حاجت هممونو بده و پای سفره عقد باشیم با عشقمون به زودی

برام دعا کن حاجت روا باشی خوش ب سعادت سفره ی خانم لیاقت میخواد

دوشب نماز شب به نیت حاجتت خیلی دعات کردم عزیزم.اسمتو تو تاپیک قبلیم داده بودی.الهی روسفید بشم حاجت دلتو بده

نمازت قبول درگاه حق. خوش به سعادتت که سفره داری . میشه منم دعا کنی؟ اسمم الهامه. 8 ساله منتظر بچه ام ...

ممنون عزیزم قبول حق باشه.حتما عزیزم الهی که بعد از این سفره حضرت زهرا با اشک شوق بیای بگی بارداری

دوشب نماز شب به نیت حاجتت خیلی دعات کردم عزیزم.اسمتو تو تاپیک قبلیم داده بودی.الهی روسفید بشم حاجت د ...

دورت بگردم اینقد مهربونی خدا ب دل مهربونت نگاه میکنه انشاالله همه مون با هم حاجت روا میشیم❤💝

عزيزم به نيتت پنج تا صلوات ميفرستم❤ اسمتم بگو لطفا منو دعا کن❤ اسمم فاطمه اس❤ دعاکن خيلي زود بتون ...

اسمم ریحانه س و اسم عشقم رضا ممنونم از لطف و محبتت.انشالله که با سفره حضرت زهرا با شوق بیای خبر خوب بدی

ممنون استاترجان که صدام کردی انشالله که حاجت روا بشی. التماس دعای فراوون.نمدونی چقدکلافه م .منم بجا ...

ممنونم عزیزم من ارادت عجیبی به امام رضا دارم.امام رضا رو قسم بده من و عشقم به زودی عقد کنیم.عشقم هم نام امام رضاست.و من هم نام مادر امام رضا.الهی به حق مادرش ما رو به هم برسونه

فدای تو عزیزم اره من دوبار با اون لیستم نماز شب خوندم و بازم میخونم.منم مشکل تو رو دارم.الهی که حضرت ...

عزیزم اسم عشق تو هم رضاس😍😍

ممنونم ازت که دعام میکنی ببین اگه تو لیستت جا انداختیم اسممو بنویس لطفا🙏🙏🙏🙏

به خدا خیلی سختی کشیدم بعضی وقتا میگم انگار خدا صدامو نمیشنوه😢😢😢😢😢😢😢

الهی حاجت روا باشی خواهر

همدردیم دردمو میفهمی برام دعا کن عزیزم🙏😔😢

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.