2777
2789
عنوان

حاجتمندا

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 335 پست

زهرام عزیزم 

دعا کن آبروم پیش حضرت زهرا امانت باشه و هیچ وقت ریخته نشه 

سلامتی و طول عمر عزیزانم

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@رهگذرپاییزی   @نیلوفر74   @طلاونقره   @7869zahra   @hellosummer ...

فدات بشم آبجی گلم❤❤❤خداخیرت بده مهربون😘😘😘

استارتر عزیزم التماس دعا🙏🙏🙏🙏

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
عزیزم ممنون که صدام کردی.  استارتر جون برای برآورده شدن حاجت من و همسر و دخترام خیلی دعا کن بگ ...

عزیزد لم انشالله حاجت روا بشی هرچی میخوای بهت بده🙏🙏🙏

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
@خداگونه     @ویهانمهر     @طلاونقره     @27دریا   &nbs ...

قربون محبتت برم خواهرعزیزترازجونم❤❤❤🌹🌹🌹

برات از خدای مهربون بهترینها رو میخوام.همیشه سلامت باشی عزیزم❤❤❤🌹🌹🌹😘😘😘😘

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍

سلام عزیزم انشالله به حق خانم فاطمه زهرا حاجت روا بشی توروخدا منو هم دعا کن اسمم فریباست برای بچه هام و شوهرم دعا کن برای برادرم وخواهرم دعا کن انشالله دلت شاد ولبت خندون بشه

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
@طلاونقره    

وایییی ممنونم عزیزدلم❤

خیلی خوشحالم کردی صدام زدی.مرسی که به یادم بودی گلم😘😘😘😍😍😍🌹🌹🌹

حتما عزیزم.دعام کنید من و عشقم به زودی عقد کنیم

عزيزم به نيتت پنج تا صلوات ميفرستم❤ اسمتم بگو لطفا

منو دعا کن❤

اسمم فاطمه اس❤

دعاکن خيلي زود بتونيم خونه مناسب و مستقل بخريم🙏

ممنون مهربون🌺🌺🌺

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
@خرگوشی_جون    

مرسی عزیزم 😍😍😍😍

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...