2821
2789
عنوان

توجه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 40 پست
آره موناک درست میگه
هی میان تایپیک میزنن به کی رای میدین ؟
بعدم بحث های تبلیغاتی شروع میشه به خدا ابنا مهره ان واسه شستشوی مغزی مردم
ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توهین به شعور همه میکردند اخه کدوم مسلمونی میگه فعلا دور دوره ماست همه چی تو دست ماست
منم یک کلام گفتم یک نگاه بکن به دستت ببین دستت کجاته مطمینی که اون چیزی که دستته حگومته چیز دیگه نیست دیگه خخخخخخخخخخخخ
اوه من الان یکی شبیه اینایی که گفتین تو تاپیک آنی جون دیدم

حیف تاپیک تعطیل شده وگرنه خوب جوابی براش داشتم.
نمیدونم چرا اینا توهم همه چیز دانی دارند.

احتمالا اینجارو میخونه
خانمی که تصورمیکنید خیلی اطلاعات دارید مسخره خودتونید.باتخیلاتتون خوش باشید.

بحث با اینا بیفایده است.
نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش نوشت:پسرم!یک بهار،یک تابستان،یک پاییز و یک زمستان را دیدی!از این پس همه چیز جهان تکراریست جز مهربانی...
هیچ کس تو بحث سیاسی به گرد پای منم نمیرسه ولی شما بگردین یه پست هم تو این تاپیکها نزاشتم تو این مدت .
به خاطر اینکه بحث کردن اصول خودشو داره

نباید به زور و فحش و تمسخر بخوای عقاید طرف مقابلتو مسخره کنی و زیر سوال ببری
خدایا شکرررررررررر

خانم تهرانی دستور ترکــــــــــــــوندن رو صادر کردن

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=462557&postID=17668890#17668890

خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      

الناز تا کم میارن توهین میکنن

بحث با اینا بیفایده است
نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش نوشت:پسرم!یک بهار،یک تابستان،یک پاییز و یک زمستان را دیدی!از این پس همه چیز جهان تکراریست جز مهربانی...
2824
2823
2791
2779
2792