2777
2789
تو چند سالگی؟ من هیچ دکتری که خوب باشه برای اینکار نمیشناسم. همزمان با همین عمل ختنه هم میکنن؟

بله ختنه هم میکنند سه سال و پنج ماهش بود

پیش هر دکتر فوق تخصصی میبردم میگفت چند بار باید عمل عمل بشه

اسم دکترش رو اینجا شنیدم بردم با یک بار عمل درستش کرد

واقعا که پنجه طلاست خدا خیرش بده

تهرانی؟

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏

فامیل خودم اورولوژیسته تا دیدش گفت چندتا عمله میشه حتما ببریدش یا فوق تخصصی جراحی کودکان یا فوق تخصث اورولوژی کودکان ولی جالب بود پیش چندتا فوق تخصص هم بردم باز گفتند چندتا عمل میشه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره عزیزم ختنه هم میکنن...من از چهار ماهگی بردمش واسه عمل ولی دکتر گفت الان کوچیکه بذار بزرگتر بشه باز یک‌سالگی هم بردم گفت برو دو سالگی بیارش...دقیقا دو سال و دو ماهش بود که عمل کرد دو هفته قبل از عمل هم بهش آمپول هورمونی داد که یکم آلت تناسلیش بزرگ بشه واسه عمل...البته اون سوندی که توی آلت تناسلیش بود بعد از چهار روز درآورد ولی اون یکی تا ده روزی بود فکر کنم...

فامیل خودم اورولوژیسته تا دیدش گفت چندتا عمله میشه حتما ببریدش یا فوق تخصصی جراحی کودکان یا فوق تخصث ...

اخه تو شهر ما فوق تخصص اورولوژیست مخصوص کودکان نیست. حتما باید ببرم پیش کودکان؟

دکتر منصور ملائیان فوق تخصص جراحی کودکان بیمارستان کودکان بهرامی

عالیه حتما بیاردش پیشش

دکتر خیلی خاکی و مهربونیه بسیار کار بلد ۱۵ ساله از این عمل ها انجام میده

وقتی عمل پسر خودم رو دیدم بهش ایمان اوردم خیلی کارش درسته

دکتر منصور ملائیان فوق تخصص جراحی کودکان بیمارستان کودکان بهرامی عالیه حتما بیاردش پیشش دکتر خیلی ...

به نظرت تو شهر خودمون بمونم بهتره یا بیام تهران؟ چون میکین ۱۰ روز سوند داره و مراقبتا بعدش سخته. 

به جز الت مگه جای دیگه ای هست برا سوند زدن؟

یه سوراخ از روی شکم زیر ناف  زده بودن توش سوند گذاشته بودن داخل مثانه...ولی توروخدا نترسی اصلا سوندو که درآورد دو روزه جوش خورد...فقط فکرش آدمو اذیت می‌کنه والا چیز خاصی نیست

اخه تو شهر ما فوق تخصص اورولوژیست مخصوص کودکان نیست. حتما باید ببرم پیش کودکان؟

عزیزم عملش ظریف و حساسه حتما باید جراح کودکان باشه

هیپوسپادیاسش خفیفه؟

پیش دکتر دیگه ای هم بردید؟

چند سالشه؟

یه سوراخ از روی شکم زیر ناف  زده بودن توش سوند گذاشته بودن داخل مثانه...ولی توروخدا نترسی اصلا ...

😐😐😐😐😐😐 الهی بمیرمممممممم. فک میکردم تو سوراخ ادرارش سوند میزنن فقط

یه سوراخ از روی شکم زیر ناف  زده بودن توش سوند گذاشته بودن داخل مثانه...ولی توروخدا نترسی اصلا ...

پسر من اصلا این سوند رو نزده بود چه وحشتناکه😰

عزیزم عملش ظریف و حساسه حتما باید جراح کودکان باشه هیپوسپادیاسش خفیفه؟ پیش دکتر دیگه ای هم بردید؟ ...

اره چند تا دکتر بردم. ۴ ماهشه.مادر شوهرم اینا تهرانن میتونم بیام اونجا. اما نمیخوام کسی بفهمه این عملو میخوام انجام بدم