2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم همینه از دیروز که تب و لرزش تموم شده انقد ضعف داره همش میگه دلم درد میکنه.خون دماغ شده.الانم پاشدم دلش رو چرب کردم نشستم یه ذره کیک خورده عرق نعنا دادم بخابه

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

آش شلغم براش درست كن شلغمو نگينى خرد كن با برنج و پيازداغ و سبزى بدون حبوبات يه آش ساده و خوشمزه ميشه مزه بد شلغم هم نميده براى سرماخوردگى و تب عاليه سبك هم هست هرروز بده بخوره با كمى آبليمو يا ماست 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
۶سالشه عزیزم.ویروسه

خوب همین که نوشتم براش عالیه،خواهرزادم همینطوری شد اصلا بچه جون نداشت،خواهرم دوسه بار بهش داد بلند شد بازی کردن واشتهاش برگشت،فقط بادام روپوست بگیر 5تا6عدد بعد باچای صاف کن ریز رنده کن بریز توشیر گرم وبایه قاشق عسل خوب میکس کن تاعصاره بادام خوب دربیاد،تخم مرغ عسلی هم خوبه،انشاالله زود خوب بشه

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

احتمالا آنفولانزا باشه . لیمو شیرین بهش بده و سوپ گرم . باید تحمل کنید تا دوره بیماریش طی بسه . حتما مراقبت کن تشنج نکنه . استامینافن بهش بده و پاشویش کن تا لرزش از بین بره

نه عزیزم مقوی هستش فقط لبنیات برا تب بده بعد با گلاب پاشویش کن یا دستمال با گلاب خیس کن بزار رو پیشونیش تبش بیاد پایین 

تب و لرز و بی اشتهایی علایم انفلانزا هست مامان منم که زن بزرگ بود داغونش کرد تا حالش بهتر شد حتما شربت مولتی ویتامین بده تا بچت حالش بهتر شه چون مریضیش اصلا اشتهات رو میبره

یه دختر قوی که زندگی بدجور باهام نساخت و سختیای زیادی روی دوشم گذاشت ولی خوب قوی بودم که همه بهم میگن چه خوب موندی ولی فقط خودم میدونم چه بهم گذشت تا گذشت😔