2789
بخور چشم زخم‌ چیه

یکی از داروهای طب اسلامیه

http://www.tayebatstore.ir/Product/10310111/بخور-چشم-زخم

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)

اول تخمرغ بشکون رو تخمرغ اسم همه خانواده فامیل دوست اشنا ببر یه علامت با خودکار بزن رو تخمرغ بعد بزلر وسط دستمال باز اسم هرکیو میبری یه فشاری بده به تخمرغ میگن اگر واقعا چشم زخم باشه تخمرغ سنگین میشه دیر میشکنه بعدش هم ایت الکرسی بخون زمانی که اسپند دود میکنن میگن باید بگی 

اسپندو کی کاشت حضرت محمد ص
کی درو کرد خانوم فاطمه زهرا
برای کی برای امام حسن و امام حسین ع
منم اسپند ک دود میکنم برای خانوادم دوری از بلا رفع چشم زخم حسادت . و امواتم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخور چشم زخم چیه؟

یکی از داروهای طب اسلامیه

http://www.tayebatstore.ir/Product/10310111/بخور-چشم-زخم

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)
یکی از داروهای طب اسلامیه. گمونم باید دود بشه مثل اسپند 

نظر خوردن از دیگران رو میگن چشم زخم.مثلا کسی ویژگی خاص یادارایی کسیومیبینه خودت متوجه بهت وحیرتش در آنی میشی.

دعای ماشاالله ولاقوه الابالله العلی العظیم سه مرتبه بخونید.هم برای اینکه خودتون چشم نخورین هم برای اینکه کسی روهم چشم نزنید.

وحرز امام جواد رو به همراه داشته باشید،حرزامام جوادبرای جلوگیری از چشم زخم ،بلا و سحروجادو بسیارتاکیدشده.

من قبل اینکه بچمو ببرم جایی آیه لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم رو میخونم و بهش فوت میکنم بعد وفتایی هم که یدفعه یک نفر ذوق یا کارا یا موهاشو میکنه آخه خیلی ماشالا مو داره و مشکی همون لحظه دوباره میخونم و نامحسوس فوت میکنم😉

واقعا تاثیرش رو دیدم باور کردم براهمینم اتفاقی نمیفته 

سلام خوندن مداوم حدیث کسا توی خونه ترجیحا با صدای بلند . یا مثلا بگذارید پخش بشه 

خواندن دعای جوشن صغیر به اب و نوشیدن و ریختن کمی از اون چهار طرف خونه 

خواندن ۵ قل که همون ۴ سوره معروف هست با سوره جن که اونم با کلمه قل شروع میشه 

اینا رو برای وقتی خیلیییی چشم زخم شدید بود اثرشو دیدم . در حالت عادی که صدقه مداوم خوندن وان یکاد و ایه الکرسی و عبارت ماشاالله  لا حول و لا قوه ... و اسفند دود کردن و تخم مرغ شکستن .

کلا ما انقدر چشم زخم بهمون نزدیکه که بسته به شدتش واکنش های متفاوت نشون میدیم 😁😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚