2777
2789

من شهریوری ام 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلسوزن..حاضرن از ترزوهاشون بگذرن....ایمان قلبی قوی با خدا دارن..دلشون شیشه

دقیقا

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

اینو ب جرات میگم شهریوری عاشق بشه تا تهش فقططططططططططط همون یکنفر..اصلا اهل خیانت و اینا نیستن...

شهریوری زیاد داریم ما

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏
هم من وهم جاریم شهریوریم اخلاقامون زمین تا آسمون متفاوته ازهم نمیشه گفت همه شهریوری ها یه اخلاق مشخص ...

شاید چون جاری هستین خیلی اخلاق هارو برای هم رو نمیکنید نمیدونم

هم من وهم جاریم شهریوریم اخلاقامون زمین تا آسمون متفاوته ازهم نمیشه گفت همه شهریوری ها یه اخلاق مشخص ...

آره من و دو تا دوستامم شهریوری هستیم و همچنین یک از جاری هام، اصلا هیچ کدوم شبیه هم نیستیم، اما خردادی ها همه شکل همن، نمیدونم چرا؟؟؟ 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
کمال گرا اره خیلی ولی سختگیر و اولین باره میشنوم جالبه

گفتم که در مورد خودم اینجوریم، کم و ناقص و قبول نمیکنم، البته دارم با تمرین این خصوصیت رو حلش میکنم 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
شهریوری ام ولی زن ذلیل نیستم. با هم خوب هستیم تفاهم داریم 

من دوتا داداش دارم شهریوری 

خیلی خوبن نسبت به همسرشون و چه بسا زن ذلیل هم محسوب میشن یکم از حد گذروندن

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم