2777
2789
عنوان

اتفاق

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 53 پست
والا اصن هیچی سردرنمیارم شبکه مزخرفیه هیچی نی نی سایت نمیشه😂😂😂😂😂

منم از سیبیل سایت میام همه مردن اونجا 😊😂

خوبی کردن ب بعضیا مثل اب دادن ب گل مصنوعیه خودتو خسته نکن ، رگ و ریشه نداره ...
کاش قانون ج تو جذب چیزای مثبت هم باشه😑 برا منکه همیشه منفی بوده

منم هرفکر منفی میکنم فرداش اتفاق میفته ولی فکرای مثبت خیلی دیر اتفاق میفته وقتی مجرد بودم دلم میخواست شوهرم راننده پایه یک باشه خونمون شیراز باشه بالاخره هم همینجوری شد

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂😂

انشالله همون چیزی ک میخوای بشه واسه امضات میگم

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
منم از سیبیل سایت میام همه مردن اونجا 😊😂

کاش واقعا همچین جایی بود هی ما خانما میومدیم اونجا اذیتتون کنیم شمام هی بگین چی میخواین اینجا برین سایت خودتون😂😂😂

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
انشالله همون چیزی ک میخوای بشه واسه امضات میگم

مرسی عزیزدلم🌺

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
وای . واقعا تسلیت سخته خدایی😔

قربونت عزیز..خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه..آره واس همیم سعی میکنم هیچوقت فکر منفی نکنم ولی بازم نمیشه😔

دوستم میشه لطفا واسه شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی!!
آخخخ خدای من متاسفم😢

ممنون عزیز..خدارفتگان شمارم بیامرزه.. دق شدم موقع از دس دادن داداشم هنوزم ک هنوزه بعد دو سال بازم باورم نمیشه دیگه نیس

دوستم میشه لطفا واسه شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی!!