2777
2789
عنوان

خیلی دلتنگم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 20117 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شك نكن ميشه چند وقته قهريد؟خيلي جدي بود بحثتون؟

یه هفتس،آره خیلی حماقت کردم نشستم غیبتشو کردم بعد برا اینکه نفهمه غیبتشو کردم چون خیلی بدش میاد دروغ گفتم بعد ک دروغم مشخص شد حاشاشو کردم،دقیقا سه تا کاری ک ازشون متنفره،😔😭

خداکنه درس بشه😔❤

اسی خوندم تاپیکات رو. فقط واسه همین کارت این همه واست دور برداشته؟ جدی تر فک کن. این دلتنگی کار هورموناس. عاقلانه فک کن

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
چي شدع تعريف كرد لايكم كنيد مرسي

باهم قهریم عزیزم تو تاپیکای قبلی کامل توضیح دادم حالا خلاصه میگم حماقت کردم نشستم غیبتشو کردم بعد چون میدونستم از این کار خیلی بدش میاد دروغ گفتم نفهمه بعد ک دروغم مشخص شد حاشاشو کردم،دقیقا سه کاری ک ازشون متنفره انجام دادم بیشتر بخاطر دروغمه😔

اسی خوندم تاپیکات رو. فقط واسه همین کارت این همه واست دور برداشته؟ جدی تر فک کن. این دلتنگی کار هورم ...

میخوام ی مدت صبر کنم اگ همش ی تنبیه زودگذر نبود برا اینکه دیگ تکرار نکنم همچین کاریو بعد تصمیم میگیرم

ن بابا من کوردم مجردی بت یکی میحزفیدم مشهد بود بچه کاشمر

اها اخییی😍😍

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین