2777
2789
منم همنطور ولی درد داشتم یه روز زودتر زایمان کردم 

منم به خاطر دردام انداخت جلوتر زایمانمو

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
خوش به حالت سزهمین که تاریخش مشخصه خیلی خوبه

آره واقعا

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چ زود الان ۳۹ زایمان سزارین میکنن 

من درد دارم برا همین زودتر سزم میکنن

بچه ها آخه شما رو چطور قبول میکنن سزارین کنن؟

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
عزیزم ب سلامتی زایمان کنی و نی نی تو بغل بگیری😍😍

ممنون خواهری😘😘

وای من ۱۰ بهمن تاریخ طبیعیمه

۳ بهمن دکترم وقت داده واسه سز

ولی کله ی بچه رو قشنگ اون پایین احساس میکنم

از درد پا و لگن هم که نگم براتون 

قبل بارداری هم ۶۶ بودم الان ۸۹😓😩

بسلامتی انشالله  تاریخ اخرین سونو هم با محاسبه ی ان تی یکی بود؟

من کلا سونوهامو با ان تی خساب کرد. ولی با پری سه روز اختلاف داره

بسلامتی انشالله  تاریخ اخرین سونو هم با محاسبه ی ان تی یکی بود؟

سلامت باشی عزیزم

شانس 

من پارسال عمل شدم ازبالای ناف تا بالای ناحیه ام ۲۰ بخیه خورد یه تخمدانمم برداشتم خوشحال بودم که سزارینم بعددکتر بهم گفت رحمت که جراحی نشده😑😑

نه منم ٣٧هقته و دو روز سزارين شدم ٣٧ ب بعد بچه رسيده

خب رسیده هم باشه ۳۹ هفته کاملتره وزنگیری جنینم همون دوسه هفته اخره بنظرم خیلی زوده الان جدیدا جوری شده سزارینم میندازن ۳۹ ...من خودم طبیعی بودم تا ۴۲ رفتم بخدا اونشب دوتا دیگه زایمان کردن ۳۷ و ۳۵ بردنشون ان ای سیو بااینکه طبیعی بچه کاملتره چون ازون کانال که عبور میکنه ریهاش کاملا رشد میکنه و بدون مشکل بدنیا میاد ...خواهر من هردوتا پسرشو ۳۹ آورد کرج بود

یه خورده زود نیست؟

معمولا همین هفته ها سزارین میکنن و البته من درد دارم

من که بچه اولم رشدش متوقف شده بود هفته 36 سز شدم