2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 57 پست
حتما شوخی میکنی دیگهههههههه...پدر بزرگ ام یه مثال یکم توهین آمیز داشد در این مورد🤣🤣🤣...ولی اون مو ...

الان هوا تاریک میشه 6 به بعد نمیدونم چرا از شب خوشم نمیاد😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زودتر عروسی کنید

وقت نداره عزیزم 😐😐😐یه دکتر یک ساعته نمی تونه بره فقط فکر پول و مغازه هست لازمه من چت هامون رو بزارم تا متوجه بشی من چی میکشم 😐😐😑😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
همسر منم میده ولی خودم روم نمیشه بگم بهم پول بده، خودش هر چند وقت یبار بهم میده، نمیدونم چطور ازش پو ...

برا من که نمیده یعنی دستش یکم خالیه نمیدونم اگه داشت میداد یا نه

همسر منم میده ولی خودم روم نمیشه بگم بهم پول بده، خودش هر چند وقت یبار بهم میده، نمیدونم چطور ازش پو ...

من همسرم بهم پول نمیده خودم باید درخواست کنم ولی بگم نه نمیاره ولی خودش معتقد هست به زن پول نمیدن یه کارت میدن پول هر وقت نیاز داشت خرج کنه همین اونم در آینده بعد عروسی 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ولی میگن درستش اینه ک هر چند کم باشه ولی باید ازشون بخایم، چون در غیر اینصورت بد عادت میشن 

میده خیلی کم منم زیاد نمیگم بهش وقتی میبینم نداره خودمو کوچیک نمیکنم ولی گفته بعد عروسی میدم😞

من همسرم بهم پول نمیده خودم باید درخواست کنم ولی بگم نه نمیاره ولی خودش معتقد هست به زن پول نمیدن یه ...

من و همسرم از هم دوریم وقتی پیش همیم کارتشو میده دستم و خودش ی مقدار پول میزاره جیبش ک بی پول نمونه

من تو دوران عقد یه هفته در میون با شوهرم بودم

مثلا وقتی میومدم خونشوم از کله صبح تا نصف شب بیرون بودیم...

خیلیم خوش میگذشت

کوهنوردی و خرید و رستوران و کافی شاپ و هررررجاااااا میرفتیم

چون شهرامون از هم دور بود...

خیلی وقتا میشد اون میوند خونه ما و یه هفته کامل میموند خونمون...

منو جاهایی میبرد تو شهرمون که من نمیشناختم

بره های این حوالی...گرگ هارا میدرند!
میده خیلی کم منم زیاد نمیگم بهش وقتی میبینم نداره خودمو کوچیک نمیکنم ولی گفته بعد عروسی میدم😞

اشکال نداره، همونم خوبه، دستش درد نکنه، همین ک تو دست تنگی ب فکر توام هست کلیه، بعضیا بی مسئولیتن بعضیا دستشون تنگه، ایشالا دستش باز بشه.