2777
2789
عنوان

کیا گیتار میزنن?

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 30 پست
اره اکثرا بیست و پنجه ولی این گفته پونزده ب شرطی ک ۳۶۰ تومن یجا بدیم

اخه ۱۵ و ۲۵ نمیشه اصن

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوملیون و نیمه , واسه شروع خیلی گرون نیست?

نمیدونم بستگی به بودجه ات داره

ولی ۱۵ که گفتی واسه نیم ساعت یا اشتباه متوجه شدی یا طرف سرکارت گذاشته 😐

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

برا شروع یاماها c40خوبه فرق انچنانی با c70 نداره منم تازه شروع کردم. خیلی خوب گرفته ازت من میرم اموزشگاه ۸جلسه ۱۸۰ 

براي من براي دردهايم ...براي توبراي چشم هايت ...براي ما ، براي اين همه تنهايياي كاش خدا كاري كند !
چرا رفتید سراغ گیتار چندسالتونه از جلسه چندم اهنگ زدید 

علاقه داشتم بهش خو ۱۸سالمه و بستگی به سبکت داره من پاپ و کلاسیکو باهم دارم یاد میگیرم اگه جدا یاد بگیری زودتر میری سراغ اهنگ 

براي من براي دردهايم ...براي توبراي چشم هايت ...براي ما ، براي اين همه تنهايياي كاش خدا كاري كند !
خيلي ارزون گفته من پارسال ميرفتم چهار جلسه نيم ساعته ماهيانه ٩٠ميكرف

سلامـ ببخشید گیتار میزنین یه آکورد بدم بزنین برام میخوامش کسی نیس بزنه برام

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
نرخ اموزشش خیلیییی ارزونه من ۵سال پیش میرفتم اموزشگاه ساعتی۷۵

سلام گیتار میزنین یه آکورد بدم بزنین برام نیاز دارم

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی