2821
2789
عنوان

رفتار عجیب بعضیا

1144 بازدید | 71 پست

ما الان رفتیم برف بازی چون یهو دیدیم برف اومده و رفتیم بیرون سه تایی چایی خوردیم و برف روی ماشینارو پرت کردیم به همدیگه یه مرده و دوتا زنه اینجوری😒😏🙄 نگامون میکردن. بعدم گفتن انگار بچه ان . بابا جان بذاریم مردم با بدبختیای خودشون و دلخوشی های کوچیکشون خوش باشن چرا یکم شاد نباشیم چقدر اخه دلمردگی و سرکوب احساساتت تا کی و در اخر زل_نزنیم_به_بقیه😒#  

یهو دیدی خوردمت😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😒😒😒🙄🙄🙄

😂😂😂

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌

کلا ملت یه چند سالیه خییییییلی فضول شدن خیلی واقعا باید گفت به تو چه به من چه والله

کاربر lida30 هستم عضویت اردیبهشت ۹۶ ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون خویش  بعد از این میزان خود شو  تاشوی موزون خویش

ما نيز توو پاركينگ با شوهرم واليبال بازي ميكرديم

همسايمون اومد گفت زشته بلوز شلوار اومدي(تونيك بود روسري هم داشتم) اينجا داري بازي ميكني شوهراي ما ميبينن😑

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

ما نيز توو پاركينگ با شوهرم واليبال بازي ميكرديم همسايمون اومد گفت زشته بلوز شلوار اومدي(تونيك بود ...

خب راست میگه حیا کن دختر😂😂😂😂

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
خب راست میگه حیا کن دختر😂😂😂😂

😣شوهرمم جلوي اون گفت ميبرم چادر سرش ميكنم ميارم

بعد ك رفت گفت روسريتو دربيار برگشتني ببينه سكته كنه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

ما نيز توو پاركينگ با شوهرم واليبال بازي ميكرديم همسايمون اومد گفت زشته بلوز شلوار اومدي(تونيك بود ...

میگفتی به شوهرت بگو سرشو بندازه پایین یا تو هم یاد بگیر مثله من باشی که نگران دیدن شوهرت نباشی ، ملت چقدر وقیح شدن

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز